KOSTI KECMANOVIĆU NIJE ZAKLJUČENA SAMO OVA OCENA: Jeziva ironija u vezi sa ocenjivanjem UBICE IZ RIBNIKARA!

Autor:

Hronika

21.08.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanovič, koji je 3. maja u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" svirepo pobio svojih devetoro drugova i čuvara škole Dragana Vlahovića ostao je neocenjen samo iz jednog predmeta.

KOSTI KECMANOVIĆU NIJE ZAKLJUČENA SAMO OVA OCENA: Jeziva ironija u vezi sa ocenjivanjem UBICE IZ RIBNIKARA!

Foto: Shutterstock, Facebook

Ironija ili nešto drugo? Pitanje je koje se može postaviti nakon saznanja da je maloletni ubica Kosta Kecmanović, koji je 3. maja u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" ubio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, ostao neocenjen iz vladanja. 

Naime, kako je za Republiku otkrio izvor blizak istrazi, maloletnom Kecmanoviću su sve druge ocene uredno zaključene, dok jedino iz vladanja nije imao ocenu.

- Dosta se spekulisalo oko Kostinog daljeg školovanja i oko toga šta će biti sa tim. Činjenica je da je on i dalje učenik te škole i da mu se ne može oduzeti pravo na školovanje, međutim, ironija koja je iznenadila sve jeste to što Kosti na kraju školske godine nije zaključena samo jedna ocena, a to je iz vladanja, sve ostale ocene je imao - objašnjava naš izvor.

Podsetimo, Kosta Kecmaović je 3. maja počinio stravičan zločin u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je ubio devetoro svojih drugara i radnika obezbeđenja, Kecmamović se, inače već tri meseca nalazi na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu radi ispitivanja o njegovom psihičkom stanju, crtama ličnosti i uračunljivosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Nastavnik

21.08.2023 13:05

Imao je vise od 200 izostanaka pre masakra, maj i jun nije isao u skolu...naravno da je to vise od 1/3 izostanaka. Kakvi su to nastavnici iz Ribnikara koji su pored svega zakljucili ocene tom monstrumu

Odgovori 10 12
Tanja

21.08.2023 13:20

Kakva skola za njega ! Nasu decu poubijao ! Roditelji koji su ga tako vaspitali da bude sebican, ljubomoran na nasu decu, ucili ga da barata oruzjem,ludog ga nisu lecili ,oboje u zatvor,i oca i majku.

Mika

21.08.2023 13:40

Iz vladanja 1 (jedinica) da ponavlja razred.

kaja

21.08.2023 14:07

Posle masakra valjda je ispravno da dobije jedinicu iz vladanja i ne dovoli mu se da završi sedmi razred i zaboravi da može da se školuje.

Odgovori 10 4