DEČAK UBICA JE PROFESIONALNO OBUČEN! Privatni detektiv otkrio šokantne detalje o Kecmanovićima i masakru u "Ribnikaru"!

Autor:

Hronika

04.08.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatni detektiv otkrio da je Kosta Kecmanović profesionalno obučavan da rukuje oružjem, kao i da je za sve kriv njegov otac.

DEČAK UBICA JE PROFESIONALNO OBUČEN! Privatni detektiv otkrio šokantne detalje o Kecmanovićima i masakru u "Ribnikaru"!

Foto: Shutterstock, Facebook

Kosta i Vladimir Kecmanović

Tri meseca je prošlo od nezapamćenog zločina, masakra u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' u kojoj je trinaestogodišnjak Kosta Kecmanović iz vatrenog oružja usmrtio devet svojih vršnjaka i čuvara škole, javnost se još uvek nije oporavila od tragedije i nikome nije jasno kako je dete bilo sposobno da počini takav zločin, kao i kada i gde je naučio da rukuje oružjem.

Republika

Foto: Printscreen

Uglješa Grgur

Narodni poslanik i privatni detektiv Uglješa Grgur je gostovao u jednoj emisiji na Kurir TV, gde je govorio o činjenici da je Kostin otac angaživao najbolje instruktore kako bi obučio sina da rukuje oružjem.

- Znamo da ga je otac profesionalno obučio za to i odvojio ga je u streljanu. Otac je svog sina namerno, sa kojim ciljem, ne znam, obučio da puca i rukuje oružjem, što nije normalno. Ko zna koliko traje to, mi to ne znamo. Mene šokira to što ga je otac vodio i učio ga tome, a ovo što je tako rukovao oružjem, pucao tako i bio tačan, mene ne šokira, jer je upravo to posledica toga što je on profesionalno obučen za to. Obuka je sigurno trajala par meseci i uspeo je da savlada to, to je pištolj CZ-99, teši, preko kilograma imaju, profesionalno je obučen, otac ga je obučio i zato je otac u pritvoru, tamo gde mu je i mesto - tvrdi Grgur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading