KORNJAČA BI PRE STIGLA: Policiji javljeno da Nermin tuče Nizamu i ima pištolj, oni putovali tri kilometra čak 21 minut! Ministar: Peške su brže mogli da stignu!

Autor:

Hronika

16.08.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog dana otkrivaju se strahoviti propusti nadležnih organa u Gradačcu, a koji su doveli do toga da tri osobe izgube život, a više njih bude ranjeno.

KORNJAČA BI PRE STIGLA: Policiji javljeno da Nermin tuče Nizamu i ima pištolj, oni putovali tri kilometra čak 21 minut! Ministar: Peške su brže mogli da stignu!

Foto: Profimedia, youtube.com/AVAZ TV

Policiji u Gradačcu trebalo je čak 21 minut da dođu do kuće tetke Nizame Hećimović, gde se nesretna žena krila sa bebom od nevečnanog supruga nasilnika, iako je reč o relaciji od verovali ili ne samo dva do tri kilometra! 

Ministar za ljudska prava i izbeglice Sevlid Hurtić najavio je danas da će tražiti odgovore koliko je policiji trebalo da izađe na teren od prvog poziva, te s kim je bio u kontaktu Nermin Sulejmanović.

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, facebook - Nizza Hecimovic

Nizama Hećimović je čekala pomoć policije 21 minut

 - Ja bih samo napomenuo jednu stvar. Nemojte sve policajce generalizovati da su pokvareni. Ja vas molim, ja sam dao službama već smernice da se veštaci koga je u poslednjih sedam dana zvao, s kim je razgovorao i ko je njemu dojavio - kazao je, kao i da će tražiti odgovore od ministra tuzlanskog kantona: 

- Ima prica da je policijska patrola došla nakon 21 minutu od prvog poziva. To se traži, da se ne govori da policija ne radi. Ja ne mogu zbog jednog čoveka reći da policija ne radi svoj posao. Vas molim da se aktivirate, da pitate Ministra unutrašnjih poslova i oko stvari veštačenja telefona ubice i oko prvog poziva kada je provaljivao u kuću, koliko je trebalo policijskoj patroli.

Hurtić je kazao i da je patrola mogla stići za tri do pet minuta. 

- Kada mi političari idemo za 21 minutu možemo stići od Gradčca pa do Srebrenika, a od policijske stanice od te kuće ima 2,3 kilometra što znači da je policijska patrola mogla doći u roku od 3 do 5 minuta. želimo i to da izađe u javnost - izjavio je ministar Sevlid Hurtić.

Nermin Sulejmanović prvo je brutalno prebio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom joj je pucao u glavu u lajv prenosu na Instagramu. Njihovu zajedničku bebu ostavio je na podu u lokvi majčine krvi i otišao. U toku bekstva ubio je još dvojicu ljudi, oca i sina, a teško ranio njegovu suprugu, odnosno majku. Ranio je i policijaca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading