OTAC SE ODREKAO MONSTRUMA NERMINA: Ne interesuje me to go**o!

Autor:

Hronika

15.08.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nermina Sulejmanovića, koji je brutalno prebio pa ubio suprugu Nizamu Hećimović, kao i oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, i ranio nekoliko ljudi, odbija da pruzme telo sina

OTAC SE ODREKAO MONSTRUMA NERMINA: Ne interesuje me to go**o!

Foto: ST/D. KADIĆ, Tanjug/AP Facebook

Poznanici oca Nermina Sulejmanovića ispričali su novinarima da on odbija da ode u mrtvačnicu i preuzme telo sina, koji je Gradačac zavrio u crno. Prema njihovim rečima, prenosi "Avaz", on je rekao: " Ne interesuje me to go*vno".

Nizama Hećimović je Nermina Sulejmanovića u više navrata prijavljivala za porodično nasilje, ali je u strahu za goli život odbijala da svedoči na sudu.

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić, Facebook

Nizama Hećimović je brutalno prebijena pa ubijena u lajvu na Instagramu

Poslednji put ga je prijavila tri, četiri dana uoči masakra. Kada je preko svojih veza u policiji saznao gde se Nizama krije, Nermin je upao u kuću njene tetke i oteo nju i njihovu ćerkicu. 

Nizamu je prvo pretukao do neprepoznatljivosti, a potom joj pucao u glavu u lajvu na Instagramu. Sulejmanović je potom krenuo u krvavi pohod, ubio oca i sina, a pucao u njegovu suprugu, odnosno majku, koja se nalazi u bolnici. Ranio je i policijaca.

Kad ga je policija opkolila, izvršio je samoubistvo. 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović izvršio je krvavi masakr u Gradačcu i sve to snimio i objavio na društvenoj mreži Instagram. 

Snimak je užasno potresan, a krv se vidi svuda. Prikazano je kako je upucao suprugu iz pištolja.

- Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo - poručio je tada pomahnitali ubica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading