DANAS SAHRANA OCA I SINA KOJE JE UBIO NERMIN SULEJMANOVIĆ: Majka mladića i dalje u teškom stanju!

Autor:

Hronika

15.08.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijeni su Đengiz i Denis Onder, a povređena je Harisa Onder, majka i supruga, koja se i dalje sa teškim povredama nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli

DANAS SAHRANA OCA I SINA KOJE JE UBIO NERMIN SULEJMANOVIĆ: Majka mladića i dalje u teškom stanju!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Đengiz i Denis Onder, žrtve Nermina Sulejmanovića, biće sahranjeni danas. Otac i sin su ubijeni u petak u krvničkom pohodu Sulejmanovića u Gradačcu.

Verski obred zakazan je za 13 sati ispred Požaričke džamije. Sahrana će biti obavljena na groblju Šehitluci.

Đengiz i Denis su žrtve svirepog ubice Nermina Sulejmanovića koji ih je hicima iz pištolja usmrtio proteklog petka.

Tom prilikom on je ranio i Harisu Onder, majku i suprugu, koja se i dalje sa teškim povredama nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Pre napada na članove ove porodice, Sulejmanović je hicem iz pištolja usmrtio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Svoje krvničko ubistvo je objavio i na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Sulejmanović je svoj svirepi pohod počeo je u vikendici, gde je ubio suprugu i to prenosio uživo na društvenim mrežama. Nakon toga je seo u svoj automobil, zaputivši se u centar Gradačca, u nakani da nastavi sa svojom, kasnije će se ispostaviti, krvavom osvetom.

Zaustavio se u blizini jednog ugostiteljskog objekta, nakon čega je sa nekoliko hitaca iz pištolja teško ranio Onder Denisa (23). Mladić je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, gde su lekari pokušali da ga reanimiraju.

- Sve se odigralo u nekoliko trenutaka. Izašao sam iz svog objekta kako bih uslužio mušteriju, nakon čega je on stigao sa automobilom. Veoma brzo je ispalio dva hica u pravcu muškarca koji je bio u drugom automobilu, nakon čega se udaljio - priča jedan od očevidaca za Klix.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading