NALOŽENA OBDUKCIJA TELA MUŠKARCA KOJI JE NAĐEN MRTAV U KUHINJI: U stanu na Bežaniji pronađeno beživotno telo sa velikom posekotinom na glavi!

Autor:

Hronika

14.08.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se, kako se navodi, 5 dana nije nikome javljao na telefon, te je muškarac koji mu je izdavao stan pozvao policiju

NALOŽENA OBDUKCIJA TELA MUŠKARCA KOJI JE NAĐEN MRTAV U KUHINJI: U stanu na Bežaniji pronađeno beživotno telo sa velikom posekotinom na glavi!

Foto: Ministarstvo zdravlja

Telo D. G. (35) kojeg je policija pronašla jutros u stanu u Beogradu, tačnije, na podu kuhinje u stanu na Bežanijskoj kosi, biće poslato na obdukciju, obzirom da je, kako je rečeno za naš portal, imao ogromnu posekotinu na glavi.

On se, kako se dalje navodi, 5 dana nije nikome javljao na telefon, te je muškarac koji mu je izdavao stan pozvao policiju.

 - D. G. se nije javljao na telefon od četvrtka. Njegov prijatelj je potom zvao gazdu stana u kojem je ovaj živeo. Vlasnik je došao, pokušao da uđe unutra, ali je stan bio zaključan. Potom su zvali policiju. Zatekli su ga u lokvi krvi na podu u kuhinji. Imao je posekotinu na glavi. Sumnja se da je nesrećan slučaj, ali će se nakon obdukcije znati tačan uzrok. Naložena je i toksikologija, pa će se videti da li je u krvi imao alkohol i psihoaktivne supstance - rečeno je Telegrafu.rs iz istrage.

Kako smo objavili, zatečen je u lokvi krvi, a prema našim informacijama, veruje se da je prilikom pada udario glavom u pločice i povredio se.

Hitna pomoć konstatovala je odmah smrt i tom prilikom se izjasnili da im nije ništa sumnjivo.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading