KRV NA SVE STRANE! Republika u vikendici u kojoj je brutalno ubijena Nizama Hećimović! PREBIJENA PA JOJ ISPALJEN METAK U ČELO! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

12.08.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nermin Sulejmanović juče je, pre nego što je izvršio samoubistvo, u Gradačcu najpre pretukao svoju ženu, a potom je i ubio u živom prenosu na Instagramu i to pred njihovom devetomesečnom ćerkom dok je ležala i plakala na pločicama.

KRV NA SVE STRANE! Republika u vikendici u kojoj je brutalno ubijena Nizama Hećimović! PREBIJENA PA JOJ ISPALJEN METAK U ČELO! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO/FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Nermin Sulejmanović je suprugu ubio u vikendici, u koju ju je na silu odveo iz tetkine kuće, gde se nesrećna žena sa bebom skrivala od njega.

 

 

Navodno, nesrećna Nizama Hećimović ga je prijavila policiji za porodično nasilje što je Sulejmanovića toliko razbesnelo da je krenuo u krvavi pir, prilikom koga je, osim žene, ubio još dvoje i troje ranio.

Novinarka Republika danas je videla vikendicu u kojoj je okončan život Nizame Hećimović i to na najokrutniji način, a to se može videti i sa svakom koraku oko kuće.

Krv ubijene Nezime nalazi se na sve strane. Inače, vikendica se nalazi u selu Sibevac na četiri kilometra od Gradačca.

Policija je do danas popodne obavljala uviđaj i tek malopre su se udaljili sa mesta jezivog ubistva.

Više slika pogledajte u galeriji:

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading