UGLEDNI LEKAR IZ NOVOG PAZARA NIJE PRIJAVIO NAPAD POLICIJI: Taksista ga pretukao metalnom štanglom, on ODBIO DA ISPRIČA ŠTA SE DESILO!

Autor:

Hronika

08.08.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati novopazarski doktor napadnut je u ponedeljak oko 14 časova na uglu ulica Kej 37. Sandžačke divizije i Rifata Burdževića u centru Novog Pazara.

UGLEDNI LEKAR IZ NOVOG PAZARA NIJE PRIJAVIO NAPAD POLICIJI: Taksista ga pretukao metalnom štanglom, on ODBIO DA ISPRIČA ŠTA SE DESILO!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Lekar iz Novog Pazara, koji je pretučen u ponedeljak, nije prijavio napad i odbio je da da izjavu policiji o tom događaju. Njega je, prema pisanju pojedinih portala, u centru Novog Pazara napao muškarac, koji se, navodno, bavi taksiranjem, nanevši mu nekoliko udaraca metalnom palicom.

- Policiji je prijavljen događaj i postupali smo po prijavi, ali je lekar odbio da nam da izjavu i ispriča šta se dogodilo - rekao nam je izvor u novopazarskoj policiji.

Oštećen automobil taksiste?

Građani su tokom noći policiji prijavili da je automobil osobe koja je, navodno, napala doktora oštećen, a da on ima vidljive povrede na telu, prenosi "Radiostoplus".

- On je u pratnji policije sproveden do bolnice gde su mu konstatovane lake telesne povrede. Postoji mogućnost da je imao saobraćajnu nezgodu - dodao nam je izvor.

Za sada nema indicija da su ova dva događaja povezana.

Metalnom štanglom na doktora

Podsetimo, poznati novopazarski doktor napadnut je u ponedeljak oko 14 časova na uglu ulica Kej 37. Sandžačke divizije i Rifata Burdževića u centru Novog Pazara.

Prema informacijama do kojih smo došli, na doktora je metalnom štanglom nasrnuo taksista, dok je isti koristio taksi usluge, prenosi "Indeksonline".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading