NESTALA SRPKINJA U FRANCUSKOJ! Ručala sa suprugom, nakon čega joj se gubi svaki trag!

Autor:

Hronika

04.08.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrenuta velika policijska istraga.

NESTALA SRPKINJA U FRANCUSKOJ! Ručala sa suprugom, nakon čega joj se gubi svaki trag!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Ljiljana Nikčević rodom iz Valjeva, nestala je 31. jula u Francuskoj, a francuska policija je pokrenula istragu sa ciljem da je pronađe.

Naime, Ljiljana i njen suprug su ručali u stanu, u Grenoblu u Francusoj gde žive, nakon čega je on otišao do grada kako bi završio neke poslove, a kada se vratio kući Ljiljane, nije bilo.

Prijateljica ove porodice je otkrila da je suprug primetio da nema Ljiljaninog telefona i nešto sitnog novca, rekla je ona za portal Svi Srbi u Parizu. Najpre je pomislio da je izašla da prošeta, a kada je shvatio da je dugo nema, zabrinuo se.

Ljiljanin telefon je lociran poslednji put u sektoru Fonten, u Grenoblu, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Ljiljana Nikčević je u maju ove godine napunila 70 godina. Živi u u Grenoblu, u kvartu Eaux-Claires. Visoka je 1,74 metra, ima crnu kosu i smeđe oči, informaciju o tome koju je odeću nosila kada je izašla iz kuće, policija nema.

Navodi se da je reč o navodno ''depresivnoj osobi''. Svi koji imaju bilo kakve informacije o Ljiljani Nikčević, da pozovu stanicu policije u Grenoblu na broj telefona 04 76 60 40 40.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading