"NA PLANETI GDE GOD DA SI VOLEĆU TE": Kobiljski nakon otvorenog pisma poslao poruku koja ledi krv u žilama!

Autor:

Hronika

28.07.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kobiljski, otac ubijene devojčice Eme Kobiljski, poslao je poruku koja tera suze na oči.

"NA PLANETI GDE GOD DA SI VOLEĆU TE": Kobiljski nakon otvorenog pisma poslao poruku koja ledi krv u žilama!

Foto: Printscreen/Facebook

Dragan Kobiljski, otac Eme Kobiljski, koju je 3. maja u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" ubio Kosta Kecmanović, oglasio se potresnim rečima na svom Fejsbuk profilu.

Naime, Kobiljski je na pomenutoj društvenoj meži postavio fotografiju na kojoj piše "Na planeti gde god da si voleću te". 

Ova emotivna objava, koju je uputio svojoj stradaloj ćerki tera suze na oči, a Kobiljski je na svom Fejsbuk profilu ovu fotografiju okačio nakon otvorenog pisma koje je uputio. 

Podsetimo, odbojkaš kom je ćerka stradala od ruke svirepog ubice Koste Kecmanovića, dečaka koji je 3. maja usmrtio devetoro svojih drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, uputio je pismo u kojem je otvorio dušu i sa svima podelio svoju bol.

 Kako misliti i kako živeti? Zašto nas zovu roditeljima "stradale" dece? Nisu naša deca stradala nesrećnim spletom okolnosti, naša deca su ubijena (streljana, likvidirana) sa vrlo jasnom namerom, planom i željom za fatalnim ishodom….ništa se tu slučajno nije desilo…slučajno su se samo neki spasli… I kako sada žive, dišu i uopšte postoje roditelji ubijene dece? Kakvo je detinjstvo i mladost braći i sestrama, kakva je starost bakama i dekama? Kakav je zivot ranjenih i kolike su traume preživelih? Koliko je tu zapravo svetova razoreno - deo je poruke koju je uputio Kobiljski.

Pismo Kobiljskog u celosti možete pročitati u ovom tekstu.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading