TUGA U BOGATIĆU! MEŠTANI ŽALE ZA UBIJENIM VETERINAROM: "Siledžije su ga krvnički tukle, a onda..." (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris je skočio da brani rođaka, a onda se na njega obrušila grupa mladića.

TUGA U BOGATIĆU! MEŠTANI ŽALE ZA UBIJENIM VETERINAROM: "Siledžije su ga krvnički tukle, a onda..." (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen-facebook

Ubistvo Borisa Dražića

Nad Bogatićem se nadvila tama. Svi građani žale za svojim najboljim veterinarom, koji je stradao u subotu od ruke bezobzirnih nasilnika.

U kafićima sede samo poslovni ljudi, a u onaj, ispred kojeg je Boris stradao, niko nije hteo ni da kroči ceo dan.

Kako saznajemo, te večeri je bila žurka u lokalu, a Boris je ostao sa rođakom oko pola sata duže.

- Svi znamo te siledžije koji su nam ubili veterinara. Jako su agresivni i naslini. I te večeri su bili drogirani, kao i uvek. Brojne verzije sukoba kruže po Bogatiću i sve su besmislene, pošto svi znamo da su tukli Borisa bez razloga. Jedna od njih je i da ih Boris te večeri pre žurke nije propustio na pešačkom prelazu. Mnogo je čudno što ni jedna kamera na obližnjim lokalima nije radila - ispričao nam je jedan od radnika blizu mesta tragedije.

Te večeri u lokalu je radio i jedan maloletan konobar, a policija je iste večeri saslušala većinu svedoka u samom kafiću.

Boris Dražić (44), omiljeni vetertinar iz Bogatića, preminuo je u utorak u bolnici u Beogradu od posledica povreda zadobijenih u petak kada su njega i njegovog rođaka napala trojica mladića u lokalnom kafiću.

Uhapšeni su D. D. (20), B. S. (22) i L. Đ. (18), svi od ranije poznati policiji. D.D. inače se hvali da je strastveni navijač Partizana, a prema rečima meštana Bogatića u pitanju su "lokalni huligani"

- Veterinar i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da oni krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih. Te mladiće svi znamo kao lokalne huligane - ispričali su istog dana meštani.

Boris je, kako saznajemo, primetio da su sva mladića krenula ka njegovom rođaku i pokušao je da ih radvoji i spreči sukob.

 

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Tada je iz kafića istrčao tehničar koji je uspeo maltene da ga oživi, da mu vrate puls - kazali su meštani i dodali da je Boris prvo odvezen u šabačku bolnicu odakle je transportovan za Beograd gde je utorak preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading