ADVOKATI PORODICA ZAČEPILI USTA OPOZICIJI: "Nećemo osnivanje bilo kakvih odbora, pustite tužilaštvo da radi!"

Autor:

Hronika

18.07.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punomoćnici oštećenih u masakrima saglasni su da Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu za masakr u Ribnikaru profesionalno i ekspeditivno.

ADVOKATI PORODICA ZAČEPILI USTA OPOZICIJI: "Nećemo osnivanje bilo kakvih odbora, pustite tužilaštvo da radi!"

Foto: ST/Nikola Mutić

Zora Dobričanin

Danas se održalo saslušanje Koste Kecmanović u procesu koji se vodi protiv njegovog oca Vladimira Kecmanovića, a nakon ispitivanja dečaka-ubice, kako saznajemo, advokati su se složili da nije potrebno da se osniva Anketni odbor koji će se baviti masovnim ubistvima, kako je tražila opozicija.

Kako saznajemo, na kraju ispitivanja Koste Kecmanovića svi advokati koji zastupaju porodice ubijenih i ranjenih složili su se i na zapisnik izjavili da je nepotrebno i suvišno osnivanje Anketnog odbora Skupštine Srbije koji će se baviti masovnim ubistvima u OŠ "Vladislav Ribnikar" 3. maja i u Mladenovcu 5. maja.

- Punomoćnici oštećenih saglasni su da Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu za masakr u Ribnikaru profesionalno i ekspeditivno, te da nema potrebe laičku javnost mešati u krivični postupak koji je u toku - saznajemo od izvora.

Među punomoćnicima oštećenih su poznati beogradski advokati Goran Petronijević, Zora Dobričanin Nikodinović, Boža Prelević i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading