DONOSIM MU JA POKLON SUTRA U ŠKOLU: Procurile jezive Kostine poruke pre masakra, njima najavio KRVAVI PIR (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.05.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je sve zaprepastila vest da je Kosta Kecmanović (13) upao u školu Vladislav Ribnikar na Vračaru i tamo izvršio krvavi pir.

DONOSIM MU JA POKLON SUTRA U ŠKOLU: Procurile jezive Kostine poruke pre masakra, njima najavio KRVAVI PIR (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Kosta je ubio devet osoba, a ranio je sedmoro dece i nastavnicu istorije.

Na društvenim mrežama su procurile njegove poruke kojima je najavio masakr.

"Zašto šta je bilo? Da nije zbog Igora, a nije znao da ćeš se onako iznervirati", napisao mu je neko.

"Imam ja jedan poklon za njega, donosim mu sutra u školu, mislim da će se obradovati kad ga vidi", napisao je on na šta ga drug/drugarica pita a šta je to, a on je poslao fotografiju pištolja.

Podsetimo, jutros ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" vlada muk.

Đaci Treće beogradske gimnazije, kao i građani donose cveće i pale sveće za poginule u jučerašnjem masakru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ja

04.05.2023 10:41

Kakvu pamet ima ovaj dečak? On se nikada neće izlečiti.

istina

04.05.2023 18:35

VRSNJACKO NASILJE , posrnula deca dominiraju i podcenjuju i maltretiraju one koji nesto rade, uce, stvaraju. Koliko je samo dece diglo ruku na sebe jer nije moglo da se izbori sa nevaspitanom, drskom i bezobraznom decom. Bilo je toga uvek ali ne sa fatalnim ishodom. Setimo se malog Alekse i danas me dusa boli za tim detetom. Vapio je za pomoc , svi su pravili prosti a jedan zivot nladog deteta je ugasen. Dokle cemo da tolerisemo nasilje. RECIPROCITET JE JEDINO RESENJE. JER CE SAMO TAKO POSNULI SHVATITI SUSTINU. STO NE ZELIS SEBI NE CINI NI DRUGOME.

Allahu Akbar

04.05.2023 19:47

@istina - alo bre!!! Dete iz odeljenja je reklo da je ubica lagao i da ga nije maltretirao niko...Mi ubica je retardiran, ja bih njega i njegove roditelje smrtna kazna!!! Koje malo samoživno g0vn0, znači odrobijao bih ga!!!!

Natasa

05.05.2023 03:01

@Allahu Akbar - Ovakve se stvari ne desavaju bez razloga. Deca su danas surovija nego ikada, mada je maltretiranje postojalo oduvek. Sta znaci sto je jedno dete reklo da maltretiranja nije bilo? Bezuslovnu istinu? Tesko. Mozda je bas to dete deo ekipe koja je u maltretiranju ucestvovala. Posebno ta skola je puna dece privilegovanih roditelja, medju kojima ima onih koji misle da im je sve dopusteno, pa tako vaspitavaju i svoje potomke. A Vas agresivni komentar pripada toj prici.