MAJKA NESTALOG ALEKSANDRA U AGONIJI: Čula da je izvučen leš iz Save, pa ZAVRŠILA U HITNOJ

Autor:

Hronika

25.04.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su tog dana pronašli majku u lošem psihičkom stanju

MAJKA NESTALOG ALEKSANDRA U AGONIJI: Čula da je izvučen leš iz Save, pa ZAVRŠILA U HITNOJ

Foto: facebook.com

Aleksandar Jovanović

Za Mitrovčaninom Aleksandrom Jovanovićem (18), kojem se svaki trag gubi 15. aprila, i dalje se intezivno traga. Na taj datum je poslednji put viđen, kada je izašao iz porodične kuće i otišao u nepoznatom pravcu, a roditelji strahuju jer se njegov nestanak poklapa sa prijavom da je nepoznati mladić skočio sa mosta u reku Savu u Sremskoj Mitrovici.

Majci Aleksandra Jovanovića, Biljani, pozlilo je u ponedeljak nakon što je čula da se pojavila vest da je izvučeno telo iz reke Save i završila je u Hitnoj pomoći, ali se na kraju ispostavilo da je ženska osoba, piše portal Ozon.

Lekari su tog dana pronašli majku u lošem psihičkom stanju, dok je devojčica (8), ćerka Biljane bila uplakana i vidno potresena.

Foto: facebook.com

Aleksandar sa majkom

Na dan Aleksandrovog nestanka u Sremskoj Mitrovici viđen je muškarac koji skače sa mosta, a porodica veruje da je to Aleksandar.

- Vreme izlaska iz kuće Aleksandra Jovanovića i eventualnog odlaska do mosta se poklapa sa vremenom kada očevici kažu da videli dečka kako skače i da je imao crnu jaknu i da je dozivao pomoć – rekla je ranije Biljana. Policiji je u isto vreme prijavljen nestanak još jednog lica.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestanku mladića može da se javi u najbližu policijsku stanicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading