POTRESNO! POSLEDNJI SNIMAK NESTALOG ALEKSANDRA: Plakao i govorio "SVE JE OTIŠLO U MATERINU"! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

21.04.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar je na snimku, vidno uznemiren i besan, te sve priča kroz suze.

POTRESNO! POSLEDNJI SNIMAK NESTALOG ALEKSANDRA: Plakao i govorio "SVE JE OTIŠLO U MATERINU"! (VIDEO)

Foto: facebook.com

"Sve je otišlo u p**ku ma**rinu, sve, sve, ali sve", ovo su poslednje reči koje je kroz suze rekao Aleksandar Jovanović (18) iz Sremske Mitrovice, nakon kojih mu se gubi svaki trag. Njegova majka Biljana objavila je na Fejbuku poslednj snimak mladića uoči njegovog nestanka, kobnog 15. aprila nakon što je neprimetno izašao iz kuće, a porodica sumnja da je mladić izvršio samoubistvo skokom u Savu.

Aleksandar je na snimku, vidno uznemiren i besan, te sve priča kroz suze. Ono što budi jezu, jeste deo na kojem nestali mladić komentariše smrti mladih ljudi, malo pre svog nestanka. Na ekranu njegovog laptopa, poređane su slike četiri mladića i Tijane Jurić. Aleksandar je krenuo redom da komentariše i objašnjava kako su se ovi životi ugasili.

- Bio je tri meseca na respiratoru i umro.. Ovaj ovde drugi, njega je ubio najbolji drug je****, zbog devojke. Smešno. Ovaj treći imao je bolest u osnovnoj školi, tumor na mozgu. Četvrtog je udario narkoman, 170 na sat sa BMW-om. A ovu petu je silovao lik. I onda mi neko kaže, jao imaš 18 godina, ne znaš ništa - govori Aleksandar na snimku.

Foto: facebook.com

Aleksandar i Biljana Jovanović

Kako kaže Biljana, majka nestalog mladića, Aleksandar je često igrao igrice i strimovao.

- Često je igrao igrice i strimovao, ali je bio i vrlo društveno dete. Saznala sam da je tog dana kada je nestao pisao na internetu da se 'hrabri ljudi ne plaše smrti'. Onda je tokom strimovanja, kako su rekla deca sa kojima je bio na toj onlajn vezi, počeo da plače i rekao im u mikrofon da 'ne može više da izdrži ovakav život' i isključio se - rekla je majka za Blic.

Međutim, drugari sa interneta nisu jedini kojima je Aleksandar tog dana govorio o smrti. Nakon svađe sa devojkom, koja je navodno iz Ciriha, navodno je poručio da će se ubiti.

- Na kraju joj je napisao 'reci mojima da počivam u miru'. Te večeri mi je slikao da je uzeo malo vina da popije kod kuće, slušao je muziku i slao mi video poruke. A onda se iskrao iz kuće, pošto živi sa mojim bivšim mužem i njegovom sadašnjom ženom, koja mi je rekla da uopšte nije čula kada je Aleksandar izašao - ispričala je neutešna majka.

Ona navodi da je nesrećni momak imao velike planove.

- Moj sin je uskoro trebalo da završi srednju školu, pošto je voleo internet tehnologije i rad na računarima, imao je u planu da upiše dalje nešto, fakultet ili višu, da se bavi IT tehnologijama. Nije bio depresivan, ni nesrećan, a imali smo vrlo otvoren odnos. Dolazio je svakog dana kod mene, jer mu je škola bila blizu. Znala bih da je imao neki problem, prosto ne mogu da verujem da je mogao sebi da učini takvo zlo - govori Biljana u očaju.

Utučene su i Aleksandrove sestre. Danima plaču i nadaju se da će brata opet videti na vratima stana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
SSx

29.08.2023 22:04

Strasno je sto danas roditelji ne vide i ne prepoznaju problematicno dete, a to je bio Aleksandar, i kao vecina danasnje omladine je tu svoju problematicnu stranu ispoljavao onlajn.. Dok sa strane svi misle da je dete normalno i ima ciljeve u zivotu. Bog da mu dusu prosti, nek pociva u miru. Kao stari gejmer zgorzavam se kako danas mladi osakacuju ovu sferu koja prvenstveno treba da sluzi odmoru, zabavi i razvoju a ne nazadovanju i samounistenju. Nije ni cudo - jer ne postoji danas normalan kriterijum i ni normalne igre, nema cenzure, ne postoji kritika, a na trzistu se daje sve i svasta i uglvanom sljam sto pomaze kapitalu ali unistava drustvo. Mladi gube vezu sa realnoscu i virtualan svet im menja psihu. Prestaju da cene sebe i zivot. Na zalost odrasli su problem u tome - mi do danas nemamo normalno usmeravanje mladih u smislu koriscenja virtuelnog sveta, njegovih koristi i stete. Casovi informatike su isprazno strebanje necega sto nije potrebno danas - zastareli programi takodje unistavaju omladinu koja se naravno upusta u virtuelni svet nasiroko s obzirom na danasnju ekspanziju interneta i internet tehnologija. Danas na informatici treba da se deca USMERAVAJU, da se UCE za STA se koristi internet i njegovi resursi, kako, zbog cega - da imaju kriticko i vredonosno misljenje prema internet sadrzajima i virtuelnom svetu. Ne budemo li menjali pristup sve vise ce ovakve pogubljene i izgubljene u ludilu ''modernizma'' dece biti..