POZNATO KAKO JE NASTRADALA MARIJA: Nesrećna žena uopšte nije trebalo da upravlja "škodom" - evo zašto je sela za volan!

Autor:

Hronika

13.02.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Bojić nije vozila brzo, a evo kako je poginula u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja.

POZNATO KAKO JE NASTRADALA MARIJA: Nesrećna žena uopšte nije trebalo da upravlja "škodom" - evo zašto je sela za volan!

Foto: shutterstock, facebook

Marija Bojić stradala juče pre podne u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja kada je vozilom sletela sa puta. Sada je poznato kako je nesrećana žena poginula.

Očevici su pred policijom svedočili da nastradala žena nije vozila brzo, a konstatovano je da ni kolovoz nije bio vidno klizav.

- Zbog umora supruga, Marija je sela za volan "škode"da ga odmeni. Do nesreće je došlo tako što je automobil iz nepoznatih razloga udario u zaštitnu ogradu, od siline udarca ograda se savila i probila far, prošla pored motora, i kroz instrument tablu udarila nesrećnu ženu u vratnu arteriju presekavši je - naveo je za portal Republika.ra izvor blizak istrazi.

Foto: Twitter

Marija Bojić sa suprugom

Nesrećna žena sa Zlatibora upravljala je "škodom" koja se kretala iz pravca Bistrice ka Priboju. U Stanjevinama, na mestu na kome se tik uz put do pre dve godine nalazila istoimena deponija, vozilo je iz još uvek neutvrđenih razloga skrenulo sa kolovoza i udarilo u zaštitnu ogradu.

Ubrzo su na lice mesta stigli policija i hitna pomoć koji iz olupine automobila nisu uspeli da izvuku putnike, zbog čega je zatražena pomoć vatrogasaca-spasilaca iz Prijepolja.

Marija Bojić nije davala znake života, a vatrogasci su morali da seku smrskani automobil da bi iz njega izvukli njenu porodicu.

Republika

Foto: facebook.com

Stradala Marija Bojić

Marijina deca su prvobitno zbrinuta u bolnici u Prijepolju, a onda je došlo do transporta za Beograd. Jedno dete je teže povređeno.

Dete sa teškim povredama glave i lica je operisano, a drugo dvoje dece je ugruvano. Radi se od maloj deci od kojih najstarije ima šest godina, a drugo dvoje četiri.

Suprug Marije Bojić je bio na mestu suvozača i on u nesreći nije povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading