SRCE DA PREPUKNE! Muž Marije poginule kod Prijepolja dao javno obećanje: Voli te muž i nikada te neće izneveriti (FOTO)

Autor:

Hronika

13.02.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivnom porukom na Fejsbuku , Ivan B. suprug stradale Marije B. dao je zavet dragoj iza koje mu je ostalo troje mališana.

SRCE DA PREPUKNE! Muž Marije poginule kod Prijepolja dao javno obećanje: Voli te muž i nikada te neće izneveriti (FOTO)

Foto: facebook.com

Stradala Marija Bojić

Marija Bojić stradala juče pre podne kod Prijepolja iza sebe je ostavila ogromnu prazninu, tugu u porodici supruga i svom roditeljskom domu, ali i u srcima mnoštva prijatelja i drugara. 

Ogromnu bol koju oseća za izabranicom koja je stradala na njegove oči i pred njihovo troje dece, kada su škodom za čijim volanom je bila Marija, udarili u bankinu uz magistralni put idući prema njegovoj rodnoj grudi Crnoj Gori, Ivan je iskazao u nekoliko redova. 

Slomljen od tuge, suprug Ivan je Mariji obećao da će je voleti dok je živ.

- Srešćemo se ljubavi moja tamo gore opet, bez ožiljaka ui nasmejani! Putuj s anđelima moj najdivniji cvete, nikada te neću izneveriti. Voli te tvoj muž, živiš večno -  napisao je Ivan uz predivnu fotografiju iz porodičnog albuma ispod koje se od jutra kada je ostavio poruku nižu reči utehe i saučešća iz čitavog regiona. 

Foto: Twitter

Marija Bojić sa suprugom

Kako je portal Republika.rs već pisao, stradala Marija Bojić je snaja Milovana Bojića direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, a vest o njenoj smrti strašno ga je pogodila i potresla kao i kompletnu porodicu Bojić koja je Mariju izuzetno cenila i poštovala.

- Izgubio sam snaju, divnu mladu ženu, iza koje je ostalo troje male dece od kojih najstarije ima samo šest godina. U šoku sam, kao i kompletna porodica, ona je žena mog rođenog bratanca. Marija je stradala na putu prema Prijepolju, išli su ka Crnoj Gori, a stradala je na oči supruga Ivana i dece. Udrila je u bankinu koja se iskirivila i uništila automobil sa te strane jer se sasvim zarila. Ne mogu detaljnije da govorim od šoka i tuge - kazao je doktor Bojić za Republiku.

On  se u trenutku našeg poziva nalazio kod Marijinog povređenog deteta. Kazao je da je mališan operisan, a da su preostalo dvoje dece ugruvana.

- Dete sa teškim povredama glave i lica je operisano, a drugo dvoje dece je ugruvano. Radi se od maloj deci od kojih najstarije ima šest godina, a drugo dvoje četiri i po i dve i zamislite koliko nam je teško -  rekao je lekar jedva govoreći.

Republika

Foto: Tanjug/T.Valič, Facebook

Poginula snaja Milovana Bojića

Nesrećna žena sa Zlatibora upravljala je "škodom" koja se kretala iz pravca Bistrice ka Priboju. U Stanjevinama, na mestu na kome se tik uz put do pre dve godine nalazila istoimena deponija, vozilo je iz još uvek neutvrđenih razloga skrenulo sa mokrog kolovoza i udarilo u zaštitnu ogradu.

Ubrzo su na lice mesta stigli policija i hitna pomoć koji iz olupine automobila nisu uspeli da izvuku putnike, zbog čega je zatražena pomoć vatrogasaca-spasilaca iz Prijepolja. Marija B. nije davala znake života, a vatrogasci su morali da seku smrskani automobil da bi iz njega izvukli njenu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading