IZGUBIO SAM SNAJU, DIVNU MLADU ŽENU: Stradala Marija je u rodu sa dr Milovanom Bojićem - iza nje ostalo troje male dece, zbog nesreće porodica u ŠOKU!

Autor:

Hronika

13.02.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šoku sam, kao i kompletna porodica, ona je žena mog rođenog bratanca - kazao je za Republiku dr Milovan Bojić.

IZGUBIO SAM SNAJU, DIVNU MLADU ŽENU: Stradala Marija je u rodu sa dr Milovanom Bojićem - iza nje ostalo troje male dece, zbog nesreće porodica u ŠOKU!

Foto: Tanjug/T.Valič, Facebook

Poginula snaja Milovana Bojića

Marija Bojić (35) sa Zlatibora stradala je juče u saobraćajnoj nesreći kada je iz još uvek neutvrđenih razloga sletela automobilom "škoda" sa kolovoza i zakucala se u zaštitnu ogradu. 

Kako portal Republika.rs saznaje, stradala Marija Bojić je snaja Milovana Bojića direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, a vest o njenoj smrti strašno ga je pogodila i potresla kao i kompletnu porodicu Bojić koja je Mariju izuzetno cenila i poštovala.

- Izgubio sam snaju, divnu mladu ženu, iza koje je ostalo troje male dece od kojih najstarije ima samo šest godina. U šoku sam, kao i kompletna porodica, ona je žena mog rođenog bratanca. Marija je stradala na putu prema Prijepolju, išli su ka Crnoj Gori, a stradala je na oči supruga Ivana i dece. Udrila je u bankinu koja se iskirivila i uništila automobil sa te strane jer se sasvim zarila. Ne mogu detaljnije da govorim od šoka i tuge - kazao je doktor Bojić za Republiku.

On  se u trenutku našeg poziva nalazio kod Marijinog povređenog deteta. Kazao je da je mališan operisan, a da su preostalo dvoje dece ugruvana.

- Dete sa teškim povredama glave i lica je operisano, a drugo dvoje dece je ugruvano. Radi se od maloj deci od kojih najstarije ima šest godina, a drugo dvoje četiri i po i dve i zamislite koliko nam je teško -  rekao je lekar jedva govoreći.

Republika

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Dr Milovan Bojić

Nesrećna žena sa Zlatibora upravljala je "škodom" koja se kretala iz pravca Bistrice ka Priboju. U Stanjevinama, na mestu na kome se tik uz put do pre dve godine nalazila istoimena deponija, vozilo je iz još uvek neutvrđenih razloga skrenulo sa mokrog kolovoza i udarilo u zaštitnu ogradu.

Ubrzo su na lice mesta stigli policija i hitna pomoć koji iz olupine automobila nisu uspeli da izvuku putnike, zbog čega je zatražena pomoć vatrogasaca-spasilaca iz Prijepolja. Marija B. nije davala znake života, a vatrogasci su morali da seku smrskani automobil da bi iz njega izvukli njenu porodicu.

Foto: facebook.com

Stradala Marija Bojić

Dete koje je prošlo sa težim povredama posle pregleda je transportovano za Beograd.

Pod kojim okolnostima je došlo do nezgode u kojoj je jedna osoba izgubila život, još uvek nije poznato, kako se pretpostavlja, vozilo u kojem je bilo pet osoba, od kojih troje dece, izgubilo je kontrolu na klizavom kolovozu i udarilo u bankinu. Od ranih jutarnjih sati tokom jučerašnjeg dana, u prijepoljskom kraju padao je sitan sneg koji se zadržavao na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading