EKSKLUZIVNO! Sveštenik optužen za pedofiliju: Ležala mi je na grudima, TO JOJ JE PRIJALO!

Autor:

Hronika

09.02.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik iz Bele Crkve o događaju koji trese Srbiju!

EKSKLUZIVNO! Sveštenik optužen za pedofiliju: Ležala mi je na grudima, TO JOJ JE PRIJALO!

Foto: www.profimedia.rs

Janko C. sveštenik iz Bele Crkve kojeg majka tinejdžerke optužuje da je dodirivao njenu ćerku po grudima i međunožju, tvrdi da nije polno uznemirio dete i da je optužba plod bolesne mašte njene majke.

- Ljudi, ja nisam bolesnik koji dodiruje decu. Imam porodicu i ženu koja je bolesna i o kojoj brinem, taman posla da napastvujem decu. Čuo sam da ta majka priča da sam ja silovao njenu ćerku, a ustvari sam ja to dete pokušavao da spasem i približim roditeljima čiju ljubav nije osećala. Devojčica je par puta pokušavala da seče vene i pričala o svom ubistvu. Vremenom je uspela da se približi ocu i to je verovatno smetalo njenoj majci, pa me je optužila lažno. Bolesnom maštom je smislila da sam joj dete dodirivao, a ja bih sebi odsekao ruku da je to istina - u jednom dahu je za Republiku ispričao uznemireni sveštenik.  

On dalje objašnjava kako je dane i sate sam potrošio na ubeđivanje devojčice da drugačije razmišlja.

- Pričala mi je o reinkarnaciji i nekim stvarima neprimerenim njenom uzrastu. Donosila mi je da čitam knjigu nekog japanskog pisca. Devojčica je volela da razgovara sa mnom. Pisala mi je poruke i ja sam odgovarao, ali tu nema ni jedna reč neprimerena. Jedini moj telesni kontakt sa njom bio je kada bi mi na odlasku pred majkom rekla da želi da me zagrli i tada bi mi na minut dva spustila glavu na grudi. To joj je prijalo i smirivalo je - istakao je banatski sveštenik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading