POČELO SUĐENJE majci i baki iz pakla: Isključena javnost zbog BEBE koju su optužene bacile u KONTEJNER (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.03.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Branki i Milji Prijović, optuženim da su tek rođenu bebu bacile u kontejner u obrenovačkom naselju Rojkovac, počelo je danas u Višem sudu u Beogradu.

POČELO SUĐENJE majci i baki iz pakla: Isključena javnost zbog BEBE koju su optužene bacile u KONTEJNER (VIDEO)

Foto: Srpski telegraf/Privatna arhiva

Sudija Jelena Škulić objavila je na samom početku pretresa da je prihvaćen predlog VJT da se javnost isključi sa suđenja u interesu maloletnog deteta.

Baba Branka i majka Milja optužene su za pokušaj teškog ubistva u saizvršilaštvu 23. decembra 2020. Optužene će danas detaljno da iznesu svoju odbranu, a sudeći prema njihovim reakcijama nisu svesne šta su uradile. 

Podsetimo, novorođenče u kontejneru našao je vozač saniteta Dušan Marjanović. On je izvadio kesu iz kontejnera i probušio je da bi beba imala vazduha.

Deda bebe se odrekao ćerke i žene

Otac optužene Milje Prijović, Rajko Prijović izjavio je posle spasavanja bebe da ne želi da vidi ženu i ćerku.

- I dalje ne mogu da verujem šta me je zadesilo. Ali ako je sve onako kako se priča da jeste - ne želim više nikad da čujem za ćerku i suprugu, kojih se odričem, a unuku koja se rodila prihvatam oberučke. Nevino dete ni za šta nije krivo, nju nam je Bog poslao, prihvatiću je i odgajiti ovim staračkim rukama- rekao je razočarani deda bebe.

- Mi smo došli u Rojkovac u isto vreme kad i policija. Tražili smo je u kontejneru, ali nismo ništa našli. U tom momentu drugi su otišli do stana da bi saznali gde je beba bačena. Ja sam ostao kod saniteta, ali me je nešto teralo da preturam po tom kontejneru, gde sam u tom momentu našao crnu kesu i u toj kesi stvari, verovatno njene, koje su bile krvave - rekao je Marjanović kasnije medijima.

Foto: ST/A.Popović

 

Novorođenče je posle toga kolima Hitne pomoći odvezeno i primljeno u Institut za neonatologiju. Tu je utvrđeno da je reč o devojčici koja nije bila povređena i bila je dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading