TUGA! POTRESNE PORUKE NOVOSAĐANA: Četvrti dan opraštanja od brutalno ubijenog Blekija

Autor:

Hronika

12.02.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulični svirač Kristijan Kostić Bleki preminuo je pre četiri dana u Novom Sadu od posledica stravičnog prebijanja koje je pretrpeo, ali sugrađani se i dalje od njega opraštaju na mestima na kojima ih je uveseljavao svakodnevno.

TUGA! POTRESNE PORUKE NOVOSAĐANA: Četvrti dan opraštanja od brutalno ubijenog Blekija

Foto: Youtube/ Rastko Tojagic

Na jednom od njih, na kojem je najčešće svirao osvanulo je cveće, letke sa njegovim likom i potresnim rečima, ali svakako jedna od najtužnijih poruka jeste ona koja nosi reči pesme "Neko kao ti", koju je Kristijan Kostić često izvodio, prenosi Kurir.

Sigurno možeš, još samo da hoćeš Topline u noći još ima za nas Neko kao ti, da mi malo snage da. Neko kao ti, da me vrati na put - glase reči pesme, koja je obeležila Blekijevo pevanje na novosadskim ulicama.

Ovu pesmu, koju izvodi Vojvođanski Bluz Bend, pre nekoliko godina Kristijan Kostić je obradio i kao kaver verziju podelio je na svom Jutjub kanalu, a ona broji preko 115 hiljada pregleda što govori o tome koliko su Novosađani voleli da slušaju umirujuće zvuke njegovog glasa i gitare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading