OSTALA MU VERNA I NAKON SEDAM GODINA ZATVORA: Ovo je žena Darka Šarića, voli ga od svoje 16.godine

Autor: Republika

Hronika

24.12.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lana Popović (41), nevenčana supruga Darka Šarića (50), koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, ostala je verna suprugu koji je proveo 7 godina u pritvoru pre no što je večeras s nanogicom pušten.

OSTALA MU VERNA I NAKON SEDAM GODINA ZATVORA: Ovo je žena Darka Šarića, voli ga od svoje 16.godine

Foto: Facebook/Printscreen/Lana Popović

Pre hapšenja Darka Šarića Lana je bila vaspitačica i uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Ipak, vrtić "Štrumpfovi" oduzet joj je u finansijskoj istrazi, kao i stan u ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

Uvek doterana, u firmiranoj garderobi je dolazila na suđenja, noseći tašnicu "šanel" i iz publike je suprugu jdavala podršku. Lepa brineta je Darku dolazila u privatnu posetu, tražeći sa njim sastanak i u "ljubavnoj sobi". Oni su pre dve godine dobili drugog sina, dok Darko iz prvog braka ima ćerku Nikolinu, piše Blic.

Među stvarima koje mu je slala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala "Darko, izdrži, voli te Lana", ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je mogućnost da se u posveti krije neka šifrovana poruka.

Lana je prijateljima priznala da Šarića voli od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sinove i posao vaspitačice.

Dok Darko Šarić nije bio uhapšen, Lana i on su kupovali skupe i rasne pasmine konja jer je Lana, kako su pisali mediji, pre nekoliko godina zavolela konje.

Kada je Darko otišao iza rešetaka Lana je slobodno vreme prekraćivala tako što je iznajmljivala konje za jahanje na hipodromima. Postala i jako vešta u ovom sportu, a kupila je i konjičku opremu.

Republika

Foto: e-stock

 

 

Podsetimo, Darko Šarić, optužen za šverc 5,7 kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. U pritvoru je proveo skoro osam godina, jer se pravosudnim organima nakon višegodišnjeg bekstva predao u martu 2014. godine.

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo mu je pritvor večeras oko 18 sati i odredio mu kućni pritvor uz elektronski nadzor, kao i još trojici optuženih iz njegove grupe nakon čega se uputio ka vili na Dedinju kod supruge Lane Popović. Večeras je pušten iz pritvora, prevezen u marici, koja je direktno ušla u garažu kuće na Dedinju gde će biti u u kućnom pritvoru i nositi nanogicu.

Tokom Šarićevog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
maja

25.12.2021 01:14

Na slobodi narko diler koji je svercovao 6 tona kokaina. Na sve to se guraju i romanticne price o njegovoj zeni. Nije ni cudo sto se mladi sve vise uvlace u kriminal kad to u ovoj zemlji prolazi nekaznjeno, cak se i romantizuje kao neka pozitivna stvar.

Odgovori 29 1
Mara

25.12.2021 11:49

@maja - ... Sta je to tona marihuane?!, rece precednik🙄