OTAC ME MALTRETIRAO! Ivana iz Nove Varoši ipak NIJE NESTALA, prošla pravi PAKAO

Autor: Republika

Hronika

06.12.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica Ivana Đ. iz sela Negbine kod Nove Varoši, za kojom traga policija jer se vodi kao nestala, oglasila se danas na društevnoj mreži Fejsbuk u kojoj je istakla, da je zbog nasilja u porodici prebačena na sigurno mesto.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ivana Đ.

- Ja nisam nestala mene je odvela SOS služba za nasilje nad decom zato što me je otac maltretirao, pa su me sklonili na bezbedno živa i zdrava sam - stoji u postu objavljenom jutros na profilu Ivane Đ, prenosi Telegraf.

Sa druge strane, iz novovaroškog Centra za socijalni rad kažu da SOS služba nije primila nikakvu prijavu za nasilje nad decom, pa osnovano sumnjaju u istinitost posta, koji je Ivana Đ. objavila na društvenim mrežama.

- Služba SOS telefona kada primi prijavu za nasilje, istu prosleđuje nadležnom Centru za socijalni rad i Policijskoj upravu, a mi takvu prijavu od SOS službe nismo dobili. Kontaktirali smo i koordintorku službe SOS telefona i rečeno nam je da nikakve prijave za nasilje nije bilo, niti se imenovana obraćala njima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading