UNUKA SRPSKE PRINCEZE U KANDŽAMA SEKTE

Hronika

26.10.2017

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka princeze Jelisavete Karađorđević američka glumica Ketrin Oksenberg nedavno je za magazin Pipl ispričala kako je njena 26-godišnja naslednica Indija pala pod uticaj sekte Nxivm, koja joj je isprala mozak.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Princeza Jelisaveta

Bivša zvezda "Dinastije" tvrdi kako su svi članovi sekte žigosani inicijalima Kita Ranijera, 57-godišnjeg osnivača sekte, s kojim žene stupaju u seksualne odnose, a on im brani da jedu više od 500 do 800 kalorija dnevno. Vanguard, kako ga zovu njegovi sledbenici, potpuno manipuliše ženama, među kojima je i unuka srpske princeze Jelisavete 26-godišnja Indija.

Navodno, u Ranijerovu grupu samopomoći Indija se prijavila sa majkom 2011. godine, a Oksenbergova sada tvrdi da je odmah shvatila da se radi o nečemu "čudnom i jezivom", dok Indija ne deli majčino mišljenje, već je u njegova predavanja uložila čitavo nasledstvo. Nakon toga, prijatelj i bivši član sekte Boni Pes otkrio je Katarini da je Indija izabrana za "tajno sestrinstvo" i da mora spasti ćerku.

Pošto je čula jezive detalje, pozvala je ćerku da dođe kući za rođendan, a čim ju je ugledala, shvatila je da je neuhranjena. Kosa joj je opala, a mesečni ciklus joj je izostao čitavu godinu. Katarina ju je zamolila da napusti sektu, a ona je tada prekinula svaki kontakt s njom.

RepublikaFoto: youtube.com/JingSlingers
Sekta joj isprala mozak: Indija Oksenberg

- Indija je bila u lošoj situaciji. Jednom prilikom mi je rekla kako neće jesti tri dana da bi ispravila loše ponašanje - ispričala je Katarina Oksenberg.

U priči koju je Njujork tajms objavio prošle nedelje, bivša pripadnica sekte Nxivm Sara Edmondson opisala je strahote koje je doživela prilikom žigosanja. "Ceremonija inicijacije" dogodila se u kući u gradu Olbani, u američkoj saveznoj državi Njujork, gde Ranijer živi,. Sara tvrdi kako je bila gola na stolu za masažu, a onda joj je rečeno da izgovori: "Gospodaru, molim te, stavi žig na mene, biće mi čast."

- Plakala sam sve vreme i bila potpuno oduzeta.

U članku u Njujork tajmsu ističe se da su vlastima Njujorka poslate brojne prijave protiv grupe Nxivm, te se čeka reakcija i istraga nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading