Gagi: Luna će šamarati Staniju!

Autor:

Zadruga

17.09.2018

03:15 >> 19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani, otac Lune Đogani, bez dlake na jeziku je prokomentarisao odnos ćerke sa starletom Stanijom Dobrojević.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Stanija

Naime, njih dve su se pokačile tokom pitanja novinara i pritom se nisu štedele. Jedna drugu su nazivale folirantkinjama i najavile rat u rijalitiju.

Lunin otac nije mogao da ostane imun na ovaj konflikt, pa je za portal Pink.rs stao u odbranu svoje ćerke, a Staniju nije štedeo.

- Stanija pokušava da drži neki nivo. Samo ne znam koji nivo. Da li je to nivo iz Amerike možda? Devojka ne zna ni tu ljubomoru i sujetu da sakrije. To sve narod vidi. Narod je, hvala bogu, uz moje dete. Ona je bila šokirana kada je Luna pobedila na tom izboru za mis "Zadruge". Kako nju ribu neko da pobedi? Ribu iz Amerike! Nervira me to što ponižava Lunu. Jadno je to što je vređa i ogovara, govori Vladimiru da ona nije njen nivo. Luna je Staniji lupila i treći šamar. Pobedila je na izboru za mis i od publike i od žirija, tu je posebna mržnja krenula. A onda je pobedila i pre neko veče sa svojom grupom na skečevima. Dobiće ona od Lune još šamara, šamaraće Luna nju svojim pobedama - rekao je vidno iznerviran Gagi, a onda je dodao da smatra da se na njegovu ćerku namerno kače jer je popularna u narodu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Stanija Dobrojević

 Gagi: Mržnja sa Stanijine strane kulminirala je kada ju je Luna pobedila na izboru za mis

- Na Lunu se sada svi kače jer znaju koliku je popularnost stekla u prethodnoj sezoni "Zadruge", Zerina je lepo rekla Staniji da se svi kače na Lunu. I ta Stanija je uvidela koliko je Luna bitna i da i ove godine vodi rijaliti, da se sve vrti oko nje - kaže Gagi i dodaje da je Stanija ljubomorna na njegovu ćerku, a otkriva i zbog čega.

- Mislim da se Stanija generalno nije lepo ponela prema Luni, mnogo se folira i taj njen osmeh je veštački. Ona je posesivna i ljubomorna. Za kratko vreme je dosta loših stvari pokazala. Ona to sebi kao jedan iskusan rijaliti-igrač i kao neko ko je toliko stariji od Lune ne bi smela da dozvoli i treba da bude malo mudrija. Moja Luna joj nijednog momenta ništa loše nije uradila. Luna je u prednosti jer je korektna, iskrena i ne misli ništa zlo Staniji. Dok s druge strane, Stanija, eno je, puče od zlobe - rekao je Lunin otac i dodao ga nervira to što Stanija ponižava njegovu ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Duška

17.09.2018 05:38

Sve tostoji Gagi. Stanijaj jej ljubomorna na lunu. Luna jej već trij puta pobedila Dva pouta jMIS, treća nagrada "mojih pet minuta", odludela jej od besauz folirantski josmeh,jDrugo, Vladimira jeLuna otkačila kada jeuvao u startu i rekla mu daneželi vezu sa bilo kim u rijalitiju jerj još uek ludo voi bivšeg mladića i nije ga prebolela. Ne pada jejna pamet.Kulturno i lepo ga jeotkačila.Stanija je na nju ljubomorna stravično,jer je kruna ovoga puta izmakla... Vladimiru svakodnevno prebacujej i ispituje ga oLuni, daj li jej bio u njenojj blizini, šta joj je rekao i dr.

Odgovori 1 23
Ruska

17.09.2018 08:01

Moze samo kapiju da samara . Ili tebe, tatice !

Odgovori 22 1
Časlav

17.09.2018 08:12

Luni se namestaju sve pobede. Sramno od Produkcije.

Odgovori 24 1
Milena

17.09.2018 10:30

@Časlav - I u prosloj Zadruzi su joj sve namestili. Samo nisu mogli Prvo mesto tj. pobednika Zadruge.

Odgovori 17 1