Luna napokon priznala: BILA SAM U SLOBINOJ KUĆI!

Autor: Republika

Zadruga

29.07.2018

17:01

Veza Lune Đogani i Slobe Radanovića, navodno je, u potpunosti okončana i to blogerka neprestano ponavlja. Međutim, pre dva dana pojavio se video sa rođendana pevačeve majke, Draginje Radanović na kom se čuje i Lunin glas.

youtube.com/Premijera Official
Na kraju je priznala... Luna
printscreen/TVPink
Ipak je išla kod njega u Zrenjanin... Luna i Sloba

Blogerka nije želela da prizna da je bila u kući svog bivšeg, oženjenog, dečka u Zrenjaninu, ali je danas, gostujući u emisiji "Premijera Vikend Specijal" ipak sve potvrdila:

- Ja sam bila na rođendanu, ali nakon što je Sloba otišao. Nisam želela da vidim Slobu ali sam želela da ispoštujem ženu koja me je toliko podržala kao i njegovog oca. Mi nismo mnogo pričali o tome. Želela sam samo da ih zagrlim da im se zahvalim za svu podrušku, dala poklon Draginji i otišla kući. Oni su mi rekli da su srećni što su upoznali devojku kao što sam ja i da ću uvek mogu da računam na njih, kao i oni na mene. Meni je drago da sam ja njih ispoštovala - ispričala je Luna koja je nekoliko puta ponovila da u Zrenjanin nije otišla zbog Slobodana.

pink.rs/printscreen
Luna joj bila na rođendanu... Draginja Radanović

- Sloba i ja nismo u kontaktu ne čujemo se, niti ćemo imati neki kontakt. Želela bih da stavim tačku na tu priču. Moj odlazak u Zrenjan nije bio vezan za njega već za njegove roditelje, jer sam ja takav čovek. Ta priča me apsolutno ne zanima. Krenula sam dalje, srećna sam dobro sam.

Đoganijeva je istakla da nema nameru da se pomiri sa Slobom, kao i da glas koji se čuje u videu, a za koji su neki tvrdili da je njen, zapravo nije:

- Ja mogu da stavim tačku jer znam kakvo je moje stanje i šta se dešava. Ja demantujem sve informacije da smo se Sloba i ja navodno pomirili. To na snimku se čuje ženski glas, ali to nisam ja.

Komentari (3)

Loading
Djoka

30.07.2018 11:22

Luna vrsi pritisak na Slobu preko njegovih roditelja i sestre. Moze se desiti da Sloba iz medija sazna da je vec veren sa Lunom. Samo cekaju razvod. Bice kako mama kaze,

Djordje

30.07.2018 11:29

Dogovorili se sta ce da izjave. Nisu se videli? Djogaji bili sakriveni u drugoj sobi dok Sloba ne ode?

milan

30.07.2018 12:06

Sloba je igracka u njihovim rukama. Jadnik.