Đekson otkrio taktiku: MINA I JA SMO IMALI PLAN!

Autor:

Zadruga

03.07.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Ðerić Ðekson bio je gost u emisiji na TV Pink i odgovarao na pitanja gledalaca. Nehotice, reper je otkrio da je svađa sa Minom Vrbaški i raskid u toku rijalitija bila samo taktika.

Foto: printscreen/TVPink
Đekson i Mina

- Nismo se mi posvađali, to je bila neka klinačka priča. Bili smo dosta zajedno. Trebalo je da raskinemo, bilo je po planu... Ona se smuvala sa Tomom. Posle su počele komplikacije kad sam ja počeo sa Andrijanom. Tek posle raskida je ona postala iritantna i dosadna. Kad se vratila, bili smo zajedno, uželeo sam se. Nisam se zaljubio, možda i jesam, bila mi je gotivna, bila mi je kul, najmlađa. Andrijana je definitivno kvalitetnija devojka za devojku. Mina je gotivna, ona je vilenjak, hoće da luduje - rekao je reper..

Podsetimo, Ðekson i Mina su imali veoma turbulentnu vezu u "Zadruzi", ali su svoj odnos završili uvredama i ružnim rečima. Ipak, po napuštanju rijalitija oni su uspeli da izglade sve i sada komuniciraju prijateljski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading