ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Otkrila sve o MISTERIOZNOM FRAJERU kog krije od javnosti!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila nove detalje o svom privatnom životu!

ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Otkrila sve o MISTERIOZNOM FRAJERU kog krije od javnosti!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" i drugoplasirana Ana Ćurčić, nedavno je dala izjavu koja je iznenadila javnost. Otkrila je da su joj kriterijumi za izbor partnera visoki, te je priznala da ima nekog Grka u svom životu. Izjavila je da su u planu letovanje sa istim, ali da će se tek videti da li će to zaista i ostvariti.

Imam nekog. Grk je tu, sad videćemo da li ćemo na letovanje ili ne - rekla je ona i otkrila da se čula sa Acom Bulićem, koji postaje otac.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

 

Čula sam se sa Acom, postaje je otac, on je deka.Tako da super. Možda ja uskoro postajem mama – iznenadila je Ana piše Alo. 

Ana je takođe podelila da se nedavno čula sa Acom Bulićem, koji uskoro postaje otac. Iznenadila je sve prisutne izjavom da bi možda i ona uskoro mogla postati majka. Ova izjava je izazvala veliko interesovanje medija i javnosti, te je Ana postala predmet mnogih spekulacija.

Foto: Republika

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 


Nedavno je Ana Ćurčić iznenadila javnost objavom fotografije na kojoj pozira sa svojim ocem Zoranom, koji do sada nije bio prisutan u medijima. Ova objava je privukla pažnju mnogih, te je izazvala brojne komentare i spekulacije o odnosu između Ane i njenog oca.

Ana Ćurčić je svojom izjavom o privatnom životu izazvala veliko interesovanje javnosti, a njene reči su odjeknule u medijima. Njene izjave o partneru, mogućem roditeljstvu i objava fotografije sa ocem su postale predmet pažnje mnogih. Mediji i javnost sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja u životu ove javne ličnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

20.04.2024 21:29

Valjda baka ako joj se ćerka porodi jer od sina slaba valjda, gej brakovi su sterilni.