ĐEDOVIĆ SAOPŠTIO PRODUKCIJI DA NAPUŠTA ELITU: Njegovo obraćanje izazvalo MUK, čeka se odgovor!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović je odlučio da napusti rijaliti ranije.

ĐEDOVIĆ SAOPŠTIO PRODUKCIJI DA NAPUŠTA ELITU: Njegovo obraćanje izazvalo MUK, čeka se odgovor!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

Jedan od najkontroverznijih učesnika rijalitija "Zadruga", Marko Đedović, već nekoliko sezona za redom je u žiži interesovanja. Međutim, iako je stekao veliku popularnost, čini se da mu boravak u Beloj kući više ne prija. Marko se nedavno požalio svojim cimerima, izražavajući dosadu i frustraciju koju oseća.

Đedović je iznenadio sve prisutne izjavom da razmišlja o napuštanju rijalitija, ističući da više ne može da podnese trenutnu situaciju. 

- Ja već razmišljam da idem ranije kući, ne mogu ja ovo više - rekao je Marko Đedović i ostavio sve takmičare u šoku. 

Ova izjava je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, a snimak na kome Marko saopštava svoje razmišljanje brzo se proširio internetom. Fanovi su iskazali razočaranje i zabrinutost, komentarišući da ne žele da se Đedović diskvalifikuje iz rijalitija.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Marko Đedović

 

Marko je dodatno podgrejao atmosferu ironičnim komentarom: "Dva pozitivna pitanja i svi će se družiti sa vama! Tri poklona ti stignu i eto ti, imaš druga i drugaricu".

"Ne želimo da se Đedović diskvalifikuje", "Je l' ovo Đedović najavljuje da će se diskvalifikovati?", "Čekaj, šta? Diskvalifikacija Marka Đedovića?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Dok se situacija u Beloj kući zakuvava, ostaje da vidimo da li će Marko Đedović zaista napustiti rijaliti ili će pronaći način da prevaziđe svoje trenutne probleme. Jedno je sigurno - gledaoci će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj događaja u rijalitiju "Elita", koji se iz dana u dan menja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Brodolom

17.04.2024 14:26

Đedivić je potonuo i ostao bez energije totalno. Nigde više euforije iz septambra kada su on i kuma "silovali" gledaoce sa napadima na Anu Ćurčić i iznošenjem laži i istina iz njenog života. Kad je shvatio da to i nije gledaocima nešto naročito zanimljivo i kad su dobili informaciju da ih je Ana tužila, oni prekidaju tu temu a Đedović se obrušio na Asmina i Staniju dižući Aneli do statusa svetice iako je poznaje tek nekoliko nedelja. Dešava se potom kosmička ljubav Ša i Mione gde je Đedović glavni pokrovitelj, psiholog i tumač njihovih postupaka. Isto je to prošao sa Matorom nakon šta je Anita odlučila da više nije lezbejka i otišla u krevet Anđelu. Usput, tu je i "tetošenje" Anđelove "ljubavi" sa elementima preodgoja Anite i očekivanja poklona od nepoznatih ljudi. Mnogo je to za nejaka Đedovićeva pleća, kuma bila napolju i saznala za sve laži i obmane njegovih štićenika i miljenika, njegove teorije i istine se ruše pa i Đedović tone u svojim teorijama i polako menja priču. Ništa novo za Đedovića. On je isto radio i pričao i u prethodnim sezonama kada je boravio u Zadruzi. Kreće sa velikom podrškom i simpatijama a kako se primiče kraj tako i Đedovoć obrće svoje "govorničke besede" i kreće u žestoke napade na bivše miljenike. To su prošle Iva Grgurić , Dalila, Sanja, Aleks Nikolić, Anđela, i mnoge druge Zadrugarke. Da, sada će tako proći Aneli, Miona, Anita ali, to je Đedovićev posao, za to je plaćen. Bridolom jeste, pkanovi pucaju, spašavanje počinje.