OVAKO ZAKUCAVA ŠA! Vrelom akcijom razvalili KREVET, Miona nije imala kud!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša rešio da Mioni Jovanvoić pokaže znanje!

OVAKO ZAKUCAVA ŠA! Vrelom akcijom razvalili KREVET, Miona nije imala kud!

Foto: Instagram.com printscreen

Učesnici popularnog rijalitija Elite, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, tokom večeri su bili u centru pažnje nakon što su imali žestoku svađu koja je uzdrmala celo imanje. Kako su izvori otkrili, reperu je zasmetalo ponašanje njegove partnerke Mione, što je dovelo do vatrenog sukoba između njih dvoje.

Atmosfera među učesnicima rijalitija postala je veoma napeta u jednom trenutku, a od njihovog glasnog sukoba odzvanjalo je čitavo imanje. Nenad i Miona nisu krili svoje emocije, a njihova svađa privukla je pažnju svih prisutnih.

Nakon žestoke svađe, Nenad i Miona uspeli su da smire strasti i odluče da se prepuste poljupcima i vreloj akciji u krevetu. Reper je bez prestanka navaljivao na svoju partnerku, što je rezultiralo time da se jorgan žestoko tresao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 


Ova situacija izazvala je mnogo reakcija među gledaocima rijalitija, a mnogi su ostali zapanjeni ovakvim obrtom događaja. S obzirom na to da su Nenad i Miona jedni od najupečatljivijih učesnika ovog rijalitija, ova svađa definitivno će ostaviti traga na dalji tok takmičenja.

 

 

- Ti se vrati, nećeš ovo gurati...Nikada u životu se ne bih vratio bivšoj. Ja sednem, otpatim svoje, ja sam prao nekoga ovde, zna Marko, zna i svako. Svi znaju...Gledam sebe! Ako sam se nekada vraćao i pi**o po sebi, nikada više nikome. Nikada više u životu nikome ne bih prešao ništa. Ako imamo dogovor, ja Mioni ne mogu ništa da zabranim - rekao je Ša.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ja sam objasnila situaciju s radija, kako je bilo, nisam ništa dodavala - ubacila se Miona.

- Ona priča istinu - rekao je Stanislav.

- I ja sam se razludeo, nemam snage za ova go**a. Meni je ovo boleština, ona nije normalna i kako ja da budem siguran, šta da planiram, da li me voli ili me ne voli, da li želi sa mnom da bude, ja više ništa ne znam. Mi uživamo preko dana, a onda mi priča da bi se vratila bivšem - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

17.04.2024 05:40

BRAVO ŠA...AKO NE POSTOJI DRUGI NAČIN DA UĆUTKAŠ NJENE KOMPLEKSE I NJENU ZLOBU....SVAKA TI ČAST...IAKO ĆE ONA SUTRA DA PROMOVIŠE SILOVANJE

Odgovori 1 10