BEBICA POVRAĆA NA SILU: Skandalozne tajne Miljaninog bivšeg isplivale na videlo, ona odlučila da mu napravi HAOS!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva otkrila tajnu bivšeg dečka!

BEBICA POVRAĆA NA SILU: Skandalozne tajne Miljaninog bivšeg isplivale na videlo, ona odlučila da mu napravi HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je kod voditelja Darka Tanasijevića udarila na svog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu i njegovu sadašnju partnerku Teodoru Delić.

- Bebica je klasičan folirant, ulazi u toalet i folira se da povraća da bi Teodora čula i sažalila se. Ako on može da se druži sa Ivanom, mogu i ja sa njom ona je meni beskrajno simpatična - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana progovorila o Bebici

Inače, Miljana je nakon ovoga rano jutros krenula da proganja Bebicu i Teodoru po imanju. Naime, kad je saznala da su se pomirili, odlučila je da im ne da mira. 

Ona je sve vreme jurila po imanju i na sve načine pokušavala da ih nađe, ali joj to nije polazilo za rukom jer su oni spavali u pabu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana traži Bebicu

Ipak, Miljana je u jednom trenutku uspela da ih nađe. Uletela je u pab gde je zatekla Bebicu i Teodoru kako spavaju zagrljeni, koji su odmah skočili iz kreveta kada su videli Miljanu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana našla Bebicu

Inače, Miljana je tokom intervjua sa Darkom potkačila i ostale cimere.

- Jako mi je interesantan Ša jer je postao mnogo bezobrazan. Ja sam ga štedela i pakovala u celofan. Odeš u pušionicu, vidiš da je Miona tamo očekuješ odmah njega, izađem odmah. Mi pevamo pesmu "Izrael i Palestina", on misli da ja njemu pevam kaže: "Da, da". Namerno sam ga provocirala - rekla je Miljana.

- Janjuš je klasičan folirant, hteo je da dokaže celom svetom da je onako kako on kaže. Greota je što se igra sa polupanom ženom. Ja sam bila ubeđena da je on zaljubljen, a da je ona folirant. Posle onih reči, ja verujem da njoj nije bilo lako, ne zna se ko je ružniji od koga, ko je lukaviji. Privukla ga je njegova harizma. On se pere od nje pred kraj, to sam i ja rekla. Parovi se dele, sada su bitni plasmani, misle da se ništa ne vidi napolje - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading