RASKID NA ROĐENDANU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Karambol tokom proslave, PUKLA TIKVA!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese imanje u Šimanovcima!

RASKID NA ROĐENDANU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Karambol tokom proslave, PUKLA TIKVA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica su rijaliti par koji od samog početka "Elite" imaju jako turbulentan odnos, pun problema i žestokoih svađa. Njih dvoje su poslednjih dana imali probleme zbog njenog flerta sa Nemanjom Gačićem, koji je ona otvoreno priznala, a iako su mnogi očekivali da će Bebica da skupi hrabrosti i preseče taj odnos, šok preokret se desio danas kad se na taj potez odlučila ona. 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Teoodra Delić

Teodora je porazbijala njihove šolje i svima poručila da je ovog puta na vezu zauvek stavljena tačka, jer je do sad uvek on prekidao i odlučio da se nakontoga miri, a ovo je prvi put da je ona donela odluku da raskine, jer smatra da je tako za nju najbolje, jer joj veza sa Macanovićem ništa dobro nije donela. 

- Šta se desilo, je l' ste se svađali? - pitala je Aneli Ahmić.

- Da, polomila sam sve čaše i završila sam totalno sa njim, više ne mogu da trpim neke stvari - poručila je Teodora Delić.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Teoodra Delić i Nenad Macanović Bebica

- I mene je ovaj moj sve lagao, u svojoj glavi sam presekla. Pitala sam ovu njegovu bivšu za nešto što mi je pričao i skontala sam da me je lagao. Imam insomniju i konstantno sam budna, ja nisam spavala već deset dana duže od četiri sata. Celo vreme ležim i opet sam budna, a imam neku snagu konjsku - rekla je Aneli

- Pa to ti je zato što imaš dete pa imaš za koga da se boriš - govorila je Teodora Delić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading