JANJUŠE, ĐUBRE JEDNO NEOPEVANO! Milica Dabović kipti od besa zbog učesnika Elite, zahteva da mu se UNESE OVO!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović se javno obratila Janjušu, pa mu obećala specijalni poklon.

JANJUŠE, ĐUBRE JEDNO NEOPEVANO! Milica Dabović kipti od besa zbog učesnika Elite, zahteva da mu se UNESE OVO!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Veliki šef juče je takmičarima "Elite" zadao poseban zadatak, a oni su moraju da glasaju za tri osobe koje su po njihovom mišljenju najprevrtljivije u Beloj kući. Mnoge je iznenadilo kako je glasio Marko Janjušević Janjuš, koji je odlučio da na sva tri mesta postavi njegovu bivšu devojku Aneli Ahmić

Njih dvoje su raskinuli u petak tokom emisije "Pitanja novinara", a preksinoć joj je sve stvari zajedničke iz rehaba spakovao i ostavio da ih odnese. Ona nije mogla da veruje šta ju je snašlo, pa se požalila svojim cimerima, jer nije očekivala da će bivši toliko daleko da ode. 

Njih sukob nastavio se i juče tokom glasanja, nakon čega je Aneli vratila Janjušu parfem koji je dobila od njega. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Na trećem mestu je Aneli Ahmić, na drugom mestu Aneli Ahmić, na prvom mestu je Aneli Ahmić, molim te skini onu sliku tamo, da me ne blamiraš! Normalno da treba da vratiš - govorio je Janjuš. 

- Vidiš kako si primetio da sam uzela parfem - rekla je Aneli, a onda je otišla po parfem.

- Samo da uzmem ovo i idem da odmaram, što bih ja davao nekome nešto, pa nisam ja budala. Da se neko sprda - rekao je Janjuš.

Ovaj potez šokirao je mnoge prisutne, ali i brojne gledaoce najgledanijeg rijalitija, pa je tako i uspešna, bivša košarkašica, Milica Dabović, reagovala, pa najbrutalnije iskritikovala Janjuša zbog potrebe da oduzme bivšoj devojci sve što joj je prethodno poklonio:

- Janjuše, đubre jedno neopevano! Parfem? Ja ću ti ga kupiti! Pih - napisala je Milica Dabović putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Dabović o Janjušu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading