MIONA JE PRELJUBNICA I CINKAROŠ GODINAMA: Pogledajte njen razgovor sa Tomovićem, šok priznanje o VEZI SA DVA MUŠKARCA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva nije krila da je sklona prevarama!

Aktuelni učesnici "Elite", Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, konstantno zapadaju u žestoke svađe otkako su započeli svoju vezu pred kamera, međutim, u njihvom odnosu neretko ne cvetaju ruže. Zbog učestalih svađa na imanju u Šimanovcima, javnost je podeljena, a mnogi su mišljena da je mlada pevačica folirant, te su se fanovi rijalitija na društvenim mrežama prisetili njenog odnosa sa bivšim takmičarem "Zadruge", Vladimirom Tomovićem.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

Naime, tokom treće sezone rijalitija "Zadruga", Miona i Vladimir su redovno flertovali pred kamerama, a upravo je takav jedan snimak isplivao u javnosti. Njih dvoje su u pabu "Prijatelj" razgovarali o njenom ljubavnom životu, a još tada je priznala da je neverna i da je sa dva dečka bila u isto vreme, što je Tomovića ostavilo bez teksta i na sve moguće načine joj objašnjavao da o tome ne treba da priča. 

- Ja sam bila s još jednim dečkom kad sam bila sa njim - govorila je Miona. 

- Uporedno? - upitao je šokirano Vladimir Tomović. 

- To je bilo samo tri viđena, on to zna - rekla je ona. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink/društvene mreže

Miona Jovanović i Vladimir Tomović u "Zadruzi 3

- Bolje nekad da ćutiš - posavetovao ju je Tomović. 

- Baš me briga, šta? One je bio na Tajlandu 20 dana i j*bao je neke tamo. Opusti se ti, nisam debil da pričam nešto što ne treba - nastavile je da govori Miona, a Tomović nije mogao da sakrije šok na svom licu, što možete videti u snimku na početku ovog teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading