MUVAJU ME SPORTISTI, ŠALJU FOTOGRAFIJE: Milan Milošević na proslavi 47. rođendana ŠOKIRAO priznanjem, misteriozna osoba PLATILA LUKS SLAVLJE!

Autor: G. D. / A. N.

Zadruga

02.04.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj progovorio o gorućim temama iz svog života!

Popularni voditelj Milan Milošević večeras proslavlja svoj 47. rođendan glamuroznom proslavom u jednom prestoničkom restoranu. Proslava je bila obogaćena prisustvom bliskih osoba i poznatih ličnosti sa estrade, a torta koja je dominirala na slavlju bila je impozantna - na tri velika sprata, zlatne boje, sa krunom na vrhu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Proslava rođendana Milana Miloševića

Milan je otkrio da je za ovu proslavu izdvojio oko 5.000 evra, ističući svoj status ozbiljne televizijske zvezde. Uz šalu na svoj račun, voditelj je priznao da je lagao poznate ličnosti kako bi otkrio njihove tajne, a takođe je spomenuo i osobu koja nije mogla prisustvovati proslavi, iako bi voleo da jeste, naglašavajući da upravo ta osoba finansira sve te glamurozne događaje.

- Pravila su ista, koverte, znate mene - rekao je voditelj na samom početku.

Kako su reagovale kolege kad si se vratio?

- Kolegama se ne bavim, radim svoj posao, poštujem njhov rad i svi su mi poželeli dobrodošlicu, maksimum od njih - rekao je Milan. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Rođendanska torta Milana Miloševića

Voditelj je otkrio šta je poželeo sebi za rođendan.

- Nemam konkretu želju, hteo sam da imam dom, ali nemam posebne želje. Ja sam skroman što se tiče finansija, ja se zezam - priznao je Milošević. 

On je priznao da postoji neko koga je želeo da vidi, ali nije u mogućnosti da dođe.

- Postoji osoba, ali neću da kažem. Neko sve to mora da plati - našalio se on. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Milošević

Da li ti je muvao neko sa javne scene?

- Kako nije? Ćutaću ja, ćutaće on. Ne bih nikad otkrio ime jer bi prestali da mi pišu. Bude fotografija, ali ja ne šaljem ništa. To su uglavnom sportisi, sportiskinje, na Instagramu ne piše da su u braku, slabo kače slike sa ženama - odgovorio je Milan. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading