NA ADRESU MILANA MILOŠEVIĆA STIGAO PAKET KOJI GA JE ŠOKIRAO: Nakon što mu je BAČENA BOMBA na kuću, voditelja iznenadilo OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milošević se oglasio na društvenoj mreži Instagram i ispričao šta ga je sačekalo!

NA ADRESU MILANA MILOŠEVIĆA STIGAO PAKET KOJI GA JE ŠOKIRAO: Nakon što mu je BAČENA BOMBA na kuću, voditelja iznenadilo OVO! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Milošević

Popularni voditelj "Elite" Milan Milošević će za nekoliko dana proslaviti svoj 47. rođendan, a već je počeo da dobija iznenađenja. Naime, Milanu je na kućnu adresu dostavljen paket koji ga je prijatno iznenadio, a zahvalio se javno na društvenoj mreži Instagram.

- Opa! Pokloni za rođendan već stižu na kućnu adresu. Svaka čast - poručio je Milošević, koji nije otkrio šta je dobio, ali je očigledno bio prijatno iznenađen i šokiran.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milana Miloševića

Milošević je, inače, poznat po gala proslavama svojih rođendana, a prošle godine je žurku organizovao u jednom prestižnom lokalu. Tada je otkrio da za rođendan voli da dobije novac, a to je i tražio od svojih gostiju.

- Kada sam pravio pozivnice, napravio sam bio dress code "bela koverta". Međutim, kažu seljački, ajde nema veze. Volim samo koverte, kad dođem kući sve poklone stavim na stranu i samo brojim samo pare u koverti - rekao nam je Milan na proslavi 46. rođendana.

Republika

Foto: Rina, ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević je prošlog meseca slučaj prijavio policiji

Inače, Milošević je prošlog meseca doživeo veliku neprijatnost, kad je na njegovu kuću bačena, kako je rekao, "dečja bomba".

- Pokušavam da nekako zanemarim to što se desilo. Znam da je to sa namerom urađeno. Jeste to igračka, dečja bomba, ali ja odlično znam šta to znači i od koga je - kazao nam je prvo Milošević.

- Neću, naravno, da nikome dajem na značaju. Čim završim emisiju idem direktno u policiju, prijaviću odmah - poručio je tada Milan za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading