SUPRUGA LEPOG MIĆE IMA ŠVALERA: U programu uživo isplivali ŠOK DETALJI, ovo je godinama skrivao?

Autor:

Zadruga

02.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese Elitu!

SUPRUGA LEPOG MIĆE IMA ŠVALERA: U programu uživo isplivali ŠOK DETALJI, ovo je godinama skrivao?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom danađnje debate u "Eliti" došlo je do sukoba između Lepog Miće i Nenada Aleksića Ša, tokom kojeg je reper izjavio da pevačeca supruga njega šalje u rijaliti kako bi bila sa švalerom. 

- Vi ste videli, ja se nikada ne muvakam sa drugim muškarcima, lojalna sam, ne flertujem sa muškarcima i zato smatram da bi on meni prešao preko tog razgovora, osim toga mislim da je sve savršeno - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

- Možeš da pričaš sa Stanislavom ali Šaki ode, tako da znate, nema ništa od toga rekao sam već. Meni je jasan njegov stav prema meni, nije mi rekao da sam budala već da sam to u ljubavnom odnosu, ja smatram da nema loše mišljenje u meni, ne vidi neku zlu nameru prema meni - dodao je Ša.

- Tako je, u pravu si, ja da to želim ja bih ga peckao - rekao je Stanislav.

- Ja stojim i sada pri tome da je dobar čovek, ali s obzirom da vidim neka njegova peckanja i nije mi ga žao - poručila je Miona, pa odbrusila Ša:

- Zašto uvek na Miću skačeš, ne znam koji problem imaš sa njim, može i meni neko svašta da kaže pa ja znam da to nije istina i ne nerviram se.

- Miona, hoćeš ti nekada odbraniti svog dečka ili samo braniš druge? - rekao je Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Nenada Aleksića Ša i Lepog Miće

- Ti si čovek spreman za ludnicu, nisi normalan, uvukao si devojku u problem, ne može da se izvuče iz te veze, ti si emotivno nesrećan čovek, svaka devojka te je pedalirala. Ti samo možeš da blejiš ne znaš uopšte da pevaš, blee, blee, to je tvoja muzika, ti nemaš nikakvo zanimanje - rekao je Mića.

- Pa ti si ovde već godinama, žena te pošalje ovde kako bi mogla da se švalera, ti si najgora osoba i lažov - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.04.2024 06:00

VERUJEM DA JE TAKO...JER NIJE NORMALNO DA DESET GODINA BITIŠEŠ BEZ ČOVEKA SA KOJIM IMAŠ DETE...MATERIJALNO JOJ JE PRUŽIO S...V...E...ALI NIGDE GA NIJE BILO U NJENOM I ĆERKINOM ŽIVOTU...PARE NE MOGU DA NADOKNADE BAŠ SVE...