ZADRUGAR STIGAO NA SUĐENJE: Svi se šokirali, njegova faca sve OTKRILA! (PAPARACO GALERIJA)

Autor:

Zadruga

01.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se iznenadili kad su videli bivšeg zadrugara ispred Višeg suda u Beogradu!

ZADRUGAR STIGAO NA SUĐENJE: Svi se šokirali, njegova faca sve OTKRILA! (PAPARACO GALERIJA)

Foto: shutterstock

Bivši zadrugar David Dragojević danas je uhvaćen ispred Višeg suda u Beogradu. Dragojević je sa sobom nosi akten-tašnu, a nakon izlaska iz sudnice bio je vidno raspoložen. Nije poznato zbog čega je David išao na suđenje, kao ni da li je on tužena strana ili strana koja je tužena, ali sudeći po njegovom izrazu lica, ishod suđenja mu se veoma dopao.

Paparaco fotografije Davida Dragojevića možete pogledati u galeriji ispod ovog teksta.

Dragojević je sudnicu napustio sam, a podsećanja radi, nedavno je njegova devojka raskinula sa njim.

- David i Tamara su raskinuli, ona je sinoć obrisala sve slike i otpratila ga sa Instagrama, dok on nju i dalje prati i drži zajedničke slike - otkrio je za naš portal izvor blizak paru tada.

Inače, David se nedavno suočio sa rođenim bratom Dejanom Dragojevićem u njegovoj emisiji. Tada mu je sasuo u lice sve što ga je godinama bolelo.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

David i Dejan su se nedavno suočili u emisiji

- Reci mi sad, kako je mama reagovala u tim momentima, kada nisam komunicirao sa vama? Mislim da je to moja najveća životna greška - rekao je Dejan Dragojević, pa upitao brata.

- Pa, kako je mogla da reaguje, znaš da si ti njen mezimac... ja sam joj govorio "Evo ti sad tvoj mezimac", bilo je strašno, ali ti znaš da ona uvek bude u pravu na kraju, za sve što nam govori, mi to ne prihvatimo odmah, ali znamo u sebi - odgovorio je David u Dejanovoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading