OTKRIVENA ISTINA O KAČAVENDINOM ODLASKU U BOLNICU I SUSRETU SA MAJKOM: Jedan detalj ostavio javnost u neverici!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda iznenada je napustila Elitu, kako bi posetila majku u bolnici, a najnovija saznanja su mnoge ostavila u šoku.

OTKRIVENA ISTINA O KAČAVENDINOM ODLASKU U BOLNICU I SUSRETU SA MAJKOM: Jedan detalj ostavio javnost u neverici!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Juče je u rijaliti programu "Elita" došlo do neočekivanog obrta kada je Milena Kačavenda hitno napustila rijaliti nakon saznanja da joj je majka u teškom zdravstvenom stanju. Po povratku u Šimanovce, Milena je kroz suze otkrila detalje o majčinom stanju, ističući kako je situacija ozbiljna.

Povodom ovog događaja, Marija Kulić, poznata po svom direktnom izražavanju, nije štedela reči kritike. Na svom Instagram profilu, Marija je izrazila šok zbog situacije, istakavši neljudskost Mileninog postupka. Njene reči izazvale su reakcije javnosti, a Marija nije krila svoje iznenađenje.

- Čitam nova obaveštenja i ostala sam u šoku zbog još jedne neljudskosti koju sam jutros saznala. Milena Kačavenda je ostavila majku na samrti i vratila se u Elitu - istakla je Marija na svom Instagram profilu, pa nije mogla da prestane da se čudi.

- Gospode Bože više od ovakvih odrona, sačuvaj i sakloni. Gde i kako je ona živela? Pa ja u životu za svojih 49 godina nisam čula ovako nešto - zaključila je Kulićeva.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Kulić o Mileni Kačavendi

Kroz suze, Milena je opisala svoj emotivan odlazak iz bolnice i opraštanje od majke. Izrazila je svoju zabrinutost i osećaj odgovornosti prema porodici.

- Operacija mozga je u pitanju, tako da sam spremna na najgore. Oprostila sam se od nje, poželela sam joj srećan put, podržala je što sam ušla ovde, što sam se borila za sve, gledala me je više na TV-u, nego u spoljnom svetu, pozdravila sam se sa njom i to mi je zaista značilo. Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju  - govorila je Milena Kačavenda u suzama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Majka

30.03.2024 14:38

Ovo je strašno, i samo potvrđuje ono štabljudi o njoj pričaju. Mi lena je hladna osoba, ona nema emocije ni prema majci kad je mogla da se vrati u Elitu a majku da ostavi u bolnici u komi i ne iskoristi još koji dan da je vidi, pomiluje, zagrli. Užasna i svirepa kćerka kojoj je preče da zaradi novac i bude popularna. Janjuš je ostao napolju da sahrani brata i obavi mnogo toga , bio je da ublaži tugu roditeljima i sebi a ona se vratila u Elitu da čeka da joj jave . Najveći blam jedne žene u od kako postoji ovaj rijaliti. Mene je sramota njene sramote i njenog stava prema bolesnoj majci. Užas!

JA

30.03.2024 15:58

Majka joj je u komi iz koje se najverovatnije nece probuditi i ne vidim svrhu ostajanja pored nje .Da je svesna ,a na samrti-,onda Milenia ne bi imala opravdanje ,ali ovako je besmisleno da sedi pored besvesna zene koja je na respiratoru a ono sto je najbitnije a nikome ne pada na pamet - ULZAK U BOLNICE kao I POSETE SU ZABRANJENE ….Milena je usla jer je Milan Vracevic uveo preko veze.Cak ni Milenia deca nisu mogla da vide baku . A niska pacavra ne moze da zivi da nekoga ne pljuje….fujj kakva zla zenturaca je niska pacavra marija !!!