JANJUŠ SUROVO PRETI ANELI: Procurio SNIMAK, reči lede krv u žilama!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić otkrila sve o pretnjama Marka Janjuševića Janjuša.

JANJUŠ SUROVO PRETI ANELI: Procurio SNIMAK, reči lede krv u žilama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić prošle noći obavila je razgovor sa voditeljem, a tokom priče je progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, Aneli je, nakon pomirenja sa Janjuševićem, otkrila sve o pretnjama koje joj je upućivao tokom rasprava, za koje i ona sama kaže da nije mislio u afektu. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Naravno da imam razumevanja, ali je on taj koji nekada nema. Čovek je mene napao iz čista mira, on meni često kaže: "Letećeš brzo ti odavde", pa nisam ja glavica kupusa...Mislim da ćemo napolju funkcionisati jako dobro, imam osećaj, a retko kada me vara osećaj. Znam sebe kako funkcionišem napolju, maksimalno se dam, pogotovo kada živim taj zajednički život - rekla je Aneli.

- Je l' stvarno ljubomoran na Stanislava? - pitao je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7 Janjuš

 

- Ne mislim da je u afektu ono rekao, ljubomoran je, on je gori od mene, samo ne pokazuje to. Zamisli to?! Ja trčim, bojala sam se da ne propustim nijednu čestitku. Maja i Slađa tu sede, nisam ih ni videla, mogla je Maja da kaže: "Nemoj preko mene". Slušam ono što čita, tu sam čestitala rođendan, što je red. Uzela sam mango i otišla kod Mione i Ša direktno - rekla je Ahmićeva.

Ostaje nam da vidimo koliko će potrajati nova šansa za Aneli, odnosno kada će je Janjuš ponovo izbaciti iz prostorije za rehabilitaciju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading