SKANDAL! Aneli NAPADNUTA u ELiti zbog Janjuša, odmah morali da REAGUJU!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš i Aneli Ahmić imali posetioca!

SKANDAL! Aneli NAPADNUTA u ELiti zbog Janjuša, odmah morali da REAGUJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na nedavnom događaju u rijalitiju "Elita", starleta Anela Ahmić i takmičar Marko Janjušević Janjuš su bili uhvaćeni u nežnom trenutku, sve dok nisu prekinuti neočekivanim upadom psa Vesne. Ova neobična situacija postala je hit na društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije među gledaocima.

Dok su se Anela i Janjuš opuštali u dvorištu vile, njihova bliskost je izazvala pažnju prisutnih. U jednom trenutku, njih dvoje su razmenjivali nežnosti, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije među ukućanima i publikom.

 


Dok su Anela i Janjuš uživali u trenutku intimnosti, neočekivano se pojavila Vesna, pas koji je došao iznenada i prekinuo njihovu idilu. Vesnina reakcija izazvala je smeh i iznenađenje kod prisutnih, ali i među gledaocima koji su pratili ovaj događaj putem društvenih mreža.

Snimak ovog neobičnog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, stvarajući različite reakcije među korisnicima interneta. Mnogi su komentarisali Vesninu ljubomoru i njen neočekivani upad, dok su drugi izrazili simpatije prema Aneli i Janjušu. Sama Anela je kasnije komentarisala ovaj događaj u emisiji "Elita uživo", ističući da je situacija bila urnebesna i da je Vesna pokazala svoju zaštitničku prirodu.

Ova neobična situacija još jednom je pokazala kako neočekivani događaji mogu da se dese čak i u najneočekivanijim trenucima. Dok su Anela i Janjuš nastavili svoje takmičenje u rijalitiju "Elita", Vesna je postala prava zvezda društvenih mreža, izazivajući simpatije i smeh kod mnogih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading