JANJUŠ POTKUPIO ANELI: Nakon brutalnih uvreda dobila SKUPOCENI POKLON, odmah zaboravila GNUSNE UVREDE!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok preokret!

JANJUŠ POTKUPIO ANELI: Nakon brutalnih uvreda dobila SKUPOCENI POKLON, odmah zaboravila GNUSNE UVREDE!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u "Elitu" stigao specijalan zadatak od Velikog šefa, a takmičari su morali da glasaju za tri najlojalnije osobe. Obraćanje Marka Janjuševića Janjuša jako je pogodilo njegove cimere, pogotovo kad je odlučio da skupoceni sar pokloni svojoj partnerki Aneli Ahmić, sa kojom je juče raskinuo. On je očigledno želeo da joj se oduži sa užasne reči koje joj je izgovorio i nagradi njenu lojalnost. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš Elita

- Trudim se da komentarišem sve realno i da nikoga ne uvredim, većinom sve radim kroz sarkazam. Želim svima da se izvinim za ispade. pokušaću da izdržim sve ovo, ja ću pokušati da nikoga ovde ne maltretiram i nadam se da će me svako razumeti. Ovde sam šest godina i opet smatram da neki ljudi nisu moj rang, ja sam prvi ušao na ova vrata i itekako imam iskustva, obeležio sam ovaj rijaliti i vama hvala što mnogi od vas ne komentarišu mene kako bi želeli. Pogotovo kad ste i u nekom odnosu jako vam bude teško i stvarno ne mogu da ispoštujem svoje i da lažem da mi je dobro. Ja koji volim muziku i pevam ja do sad ni jednom nisam zapevao, to je jako teško stanje, mnogo me to muči i na žurkama, vodio sam boemski život i onda me pogodi kad se svi vesele a ja sebe ne pronalazim tu i onda mi bude teško kad vidim i to sam radio ceo život - iskreno je priznao Janjuš - rekao je on i dao Aneli sat:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš poklonio Aneli sat

- Ovo je uniseks sat koji mi je poklonio kolega i ja ću ga sada pokloniti Aneli, ovde smo pet meseci zajedno, biram Aneli i još troje koji su bili sa mnom - poručio je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

23.03.2024 19:22

Smradovi i Aneli i Janus, veseli su samo kad dobiju poklone, isti su, smradovi