HITNA ODLUKA PINKA: Stiglo zvanično saopštenje, učesnica Elite momentalno kažnjena!

Autor:

Zadruga

21.03.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je doneo odluku da kazni učesnicu Elite zbog kršenja pravila.

HITNA ODLUKA PINKA: Stiglo zvanično saopštenje, učesnica Elite momentalno kažnjena!

Foto: Shutterstock

Poznato je da u rijalitiju "Elita" postoje pravila koja se moraju poštovati. Kako je Veliki šef više puta skrenuo pažnju takmičarima da povedu računa o svom ponašanju, pojedinci to izgleda nisu shvatili ozbiljno.

S obzirom da u prethodnom periodu pojedini takmičari spavaju u nedozvoljeno vreme, Veliki šef je doneo odluku da se isti kazne, zato je danas kažnjena Tamara TikTokerka.

Veliki šef je odlučio da zategne disciplinu u Beloj kući i učesnicima "Elite"  više ne toleriše njihova učestala kršenja pravila. Iako su svesni da će snositi posledice ukoliko ne poštuju osnovna pravila, pojedini takmičari su se ipak oglušili o njih i redovno prave prestupe za koje su dobro upućeni da će biti udareni po džepu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić

 

Ovaj događaj jasno pokazuje da je poštovanje pravila od izuzetne važnosti u rijalitiju "Elita". Takmičari su dužni da se pridržavaju propisanih pravila kako bi održali red i disciplinu u okviru takmičenja.

Inače, na samom početku rijalitija "Elita" u noći kad je otvorena sezona takmičarima su jasno pročitana profila ponašanja i stvari koje se kažnjavaju ako dođe do kršenja, što oni očigledno ne shvataju dovoljno ozbiljno, ali kad dođe kraj sezone sigurno im neće biti svejedno kad pogledaju stanje na svom nakovnom računu i vide koliko ih je koštalo ružno ponašanje i kršenje pravila. 

Ovo je još jedan dokaz da je pravilo jasno za svakog od takmičara, a sankcionisanje i kršenje se ne prašta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading