STIGLO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA - SVI UČESNICI NAPUSTILI BELU KUĆU: Zakuvao se rijaliti, usledio novi ŠOK!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je priredio ukućanima iznenađenje.

STIGLO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA - SVI UČESNICI NAPUSTILI BELU KUĆU: Zakuvao se rijaliti, usledio novi ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Pismo Velikog šefa

Veliki šef poslao je učesnicima pismo, povodom proslave rođendana Stefani Grujić, koja će se održati u Dubiozi.

- Draga Stefani, Veliki šef ti želi srećan rođendan, želimo ti mnogo zdravlja, sreća i ljubavi, sve je spremno za proslavu, koja će se održati u Dubiozi. Svi odmah možete krenuti. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Stefani se uputila ka Dubiozi, gde su je sačekali pokloni, ali i čestitke najbližih, koje je odmah uzela da pročita, dok su ukućani nestrpljivo čekali da saznaju šta joj je porodica poručila:

 

- Srećan rođendan, sine, ne mogu da mislim da ti neću ništa organizovati. Kući je sve okej, nemaš razloga da brineš, kući je sve okej, nema razloga da brineš, jedva čekamo da dođeš kući. Kada izađeš napolje čuvaćeš decu 7 dana da se mama odmori. Pozdravi nam puno Lepog Miću, Pabla i Kačavendu - pročitala je Stefani čestitku od svoje mame.

- Srećan ti rođendan, draga ćerko, ponosan sam na tebe. Samo dya manje spavaš, počni da treniraš, moraš biti aktivnija, drži se do kraja i malo više slušaj sebe - voli te tvoj tata Aca.

- Stefani, srećan ti rođendan, budi mi pre svega srećna i nasmejana uvek. Ne daj na sebe i guraj do kraja, pa se vidimo u finalu, guraj kako moraš. Pozdravi Slađu Lazić - usledila je čestitka.

Ono što je sve začudilo, jeste činjenica da niko nije pozdravio, ni spomenuo Danijela Dujkovića Munjeza, sa kojim je Stefani u neobaveznoj šemi, pa se stekao utisak da nisu najsrećniji zbog ćerkinog izbora partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading