MILJANA JE RAZBESNELA ZA SVE PARE! Oglasila se Marija Kulić, evo šta sad kaže o vreloj akciji ćerke! Neće vam biti dobro!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka je u svom stilu komentarisala dešavanja u Eliti.

MILJANA JE RAZBESNELA ZA SVE PARE! Oglasila se Marija Kulić, evo šta sad kaže o vreloj akciji ćerke! Neće vam biti dobro!

Foto: TV Pink/printscreen

Majka učesnice Elite Miljane Kulić, Marija Kulić, ponovo je videla da je njena naslednica imala intimne odnose sa cimerom Darjanom Radomirovićem, pa je sada rekla da je takvo ponašanje više nimalo ne iznenađuje. Marija tvrdi da menja kanal kad su takve scene na televiziji, nakon čega pobesni i počne da psuje po kući.

- Nemam šta da kažem na tu temu, moj sud se odavno zna. Psujem i menjam kanal kad se to desi, tako da je to sve što imam da prokomentarišem. Miljana zna na šta sam je upozorila i to konstantno krši. Odgovaraće sama za svoje postupke, bolje je što joj nisam tamo inače bih je ja prevaspitala za sekund - objasnila je Kulićkina mama. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

 

Podsećamo, učesnica Elite Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi prisustvovala je scenama vrele akcije njenog doskorašnjeg partnera Darjana Radomirovića i Miljane Kulić, a kako se sve odvijalo u krevetu na njene oči, sada je skovala plan kako da im se osveti! Naime, Sneža je objasnila da cimerima da će napraviti smicalice Miljani i Darjanu, tako da ih u krevetu sačeka iznenađenje kada sledeći put pokušaju da urade istu stvar.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Darjan

 

Miljana i Darjana će se sledeći put još bolje provesti. Imam ja neke ideje u glavi, ali neću ništa da otkrivam dok ne dođe vreme za to. Počeli su neke stvari namerno da rade preda mnom tako da ćemo tek da vidimo - rekla je Sneža, a cimeri su je savetovali da se ne meša i ne ulazi u klinč sa Kulićkom, kako se ne bi nastavile svađe. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading