MORAM DA IMAM ODNOSE, MAJKA NE MORA DA GLEDA AKO JOJ SE NE SVIĐA! Miljana i Darjan napravili karambol u krevetu, ne kaju se ni zbog čega! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić

MORAM DA IMAM ODNOSE, MAJKA NE MORA DA GLEDA AKO JOJ SE NE SVIĐA! Miljana i Darjan napravili karambol u krevetu, ne kaju se ni zbog čega! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Miljana Kulić imala je maratonske intimne odnose sa Darjanom Radomirovićem u rijalitiju, nakon čega je rekla da je digla ruke od Marije Kulić, koja je upozorava da se tako ne ponaša pred kamerama. 

Naime, Miljana je objasnila sadašnjem dečku da mora da nastavi da ima odnose, jer ne može da trpi da se rijaliti završi, pa po cenu da se svađa sa majkom.

- Znam šta smo opet uradili, ali ja ne mogu čekam da odem odavde. Majka moja ne mora da gleda ako joj smeta. Nija ne gledam druge ljude kad imaju odnose. Oni sigurno stoje ispred televizora u Nišu, razumem da gleda ovako da bi znala šta radim, ali za takve scene neka promeni kanal - rekla je Nišlijka, a Darjan se smejao:

Foto: TV Pink/printscreen

Darjan Radomirović i Miljana Kulić

 

- Ne verujem šta ti pričaš! Pa neće tvoja majka sigurno da nas gleda, žena ako to vidi promeniće kanal. Nemoj da se opterećuješ, nije ti svakako prvi put da ovo radiš!

U jednom trenutku Lepi Mića je ušao kako bi zamenio baterije na bubicama, što je prekinulo vrelu akciju. Miljana se otkrila sve dok Mica nije napustio spavaću sobu odabranih, te se Miljana pokrila i nastavila svoju akciju sa Darjanom.

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Darjan Radomirović, Miljana Kulić, i njena majka Marija

 

Podsećamo, Kulićka je do skoro razmišljala o tome da li vredi da nastavlja bilo kakav odnos sa Darjanom, jer je bila ubeđena da je samo koristi zarad rijalitija. Ona jer ispričala da joj ne treba novi Ivan Marinković, zbog sumnjce da je sa njom samo kako bi imao neku korist i da bi je mu pomagala s finansijske strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

13.03.2024 18:55

Maknite ove budale više. Pileći mozak da zaradi pare na televiziji, i to od - seksa !

djole

13.03.2024 20:43

Lutkica mamina, samo kad je kreve u pitanju nije bolesna