TRESLI SE ZIDOVI U ZORU! VRELA AKCIJA UČESNIKA ELITE NAPRAVILA HAOS! Ona sve posmatrala, pa skovala plan! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovoga ništa neće biti isto!

TRESLI SE ZIDOVI U ZORU! VRELA AKCIJA UČESNIKA ELITE NAPRAVILA HAOS! Ona sve posmatrala, pa skovala plan! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi prisustvovala je scenama vrele akcije njenog doskorašnjeg partnera Darjana Radomirovića i Miljane Kulić, a kako se sve odvijalo u krevetu na njene oči, sada je skovala plan kako da im se osveti! Naime, Sneža je objasnila da cimerima da će napraviti smicalice Miljani i Darjanu, tako da ih u krevetu sačeka iznenađenje kada sledeći put pokušaju da urade istu stvar.

Foto: RTV PINK printscreen

Tresli se zidovi zbog Miljane i Darjana

 

- Miljana i Darjana će se sledeći put još bolje provesti. Imam ja neke ideje u glavi, ali neću ništa da otkrivam dok ne dođe vreme za to. Počeli su neke stvari namerno da rade preda mnom tako da ćemo tek da vidimo - rekla je Sneža, a cimeri su je savetovali da se ne meša i ne ulazi u klinč sa Kulićkom, kako se ne bi nastavile svađe. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sneža Kušadasi

 

Inače, Mijana je nedavno napravila skandal i zbog toga što je čekala red da uđe u salon za ulepšavanje. Naime, prema izvorima bliskim produkciji, Miljana je izrazila nezadovoljstvo time što je bila deveta na spisku.

Kako su očevici ispričali, Miljana je izrazila svoje nezadovoljstvo tako što je počela da besni i psuje, pokušavajući na taj način da privuče pažnju i izazove reakciju kod ostalih takmičara. Ova neobična reakcija izazvala je šok među ukućanima, ali i kod publike koja je pratila ovaj događaj putem malih ekrana.

Je l' me čujete dobro? P**ti k**ac, sad će Danka da vam pravi šou! U usta vas j*bem i da komentariše! Neću da ćutim! Ko pravi taj spisak, j*bem mu sve po spisku - besnila je Miljana. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading