STANISLAV DOBIO SAVET ZA OSVAJANJE MAJE MARINKOVIĆ: Igra na pogrešnu kartu, hitno mora da promeni taktiku!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković je pohvalio Stanislava, pa mu dao savet.

STANISLAV DOBIO SAVET ZA OSVAJANJE MAJE MARINKOVIĆ: Igra na pogrešnu kartu, hitno mora da promeni taktiku!

Foto: youtube.com/@zadruga_official, pixabay.com

Otac poznate rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, nedavno je dao izjavu za medije, u kojoj je prokomentarisao aktuelne teme iz rijalitija. Ovaj kontroverzni lik nije štedeo svoje reči, te je otkrio svoje mišljenje o povezivanju Maje sa Stanislavom Krofakom.

Taki je izneo svoje mišljenje o Stanislavu Krofaku, ističući da je on dobar momak, ali je smatrao da je krenuo na pogrešnu kartu kada je pokazao interesovanje za Maju. Ipak, istakao je da se ne meša u ćerkin odnos, već da mu je bitno samo da je neko dobar prema njoj. Takođe, naglasio je da je srećan što se Maja smirila i shvatila da joj niko u rijalitiju nije potreban, te je istakao da smatra da ona krupnim koracima ide ka kruni, što je po njegovom mišljenju i zaslužila.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Stanislav je dobar momak koji je skoro ušao u Elitu i rekao je što je trebao u vezi Milone. On je bacio oko na Maju, a Maja koliko vidim ona želi da ostane sama i najbolja je sama. Smatram da je krenuo na pogrešnu kartu, ali se vidi da je dobar momak, nemam ništa loše o njenu da kažem - rekao je Taki, a onda otkrio da li bi podržao svoju naslednicu ako uđe u odnos sa Stanislavom.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković

 

- Ja se ne mešam u ćerkin odnos, bitno mi je samo da je neko dobar prema njoj. Kakvi su joj do sad bili odnosi nije mi bilo dobro. Hvala Bogu da se sada smirila i da je shvatila da joj niko u rijaltiju nije potreban. Moja Maja sad krupnim koracima ide do krune, što mislim da je i zaslužila - rekao je Radomir za Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading