MAJA ZBOG BOTOKSA NAPUSTILA ELITU: Karambol u rijalitiju, u programu uživo ISPLIVALA TAJNA!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Malivuk otkrila zbog čega je Marinkovićeva išla kod lekara!

MAJA ZBOG BOTOKSA NAPUSTILA ELITU: Karambol u rijalitiju, u programu uživo ISPLIVALA TAJNA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Produkcija televizije Pink danas je takmičarima rijalitija "Elita" zadala novi zadatak. Oni su morali da održe sastanak na kom će glasati za najnaporniju osobu. Svako je morao da navede po tri cimera i jasno istakne zbog čega se baš za njih odlučio, kako bi gledaoci mogli da steknu potpunu sliku o njihovim odnosima u Beloj kući. 

Veliku pažnju privuklo je obraćanje Maje Marinković, koje je bilo jako oštro i bez dlake na jeziku, a koliko ne podnosi pojedince sa kojima deli prostor na imanju u Šimanovcima nakon ovoga je i više nego jasno. 

- Na prvo mesto ću staviti Mariju Malivuk, svi znate da ja imam svoje rituale kada ustanem, tu sam zato što moram, ja sam tako odabrala. Nije mi danas dan, navodim vas jer tako mislim, uopšte vas ne smatram ni za šta ozbiljno. Marija mislim da si naporna kada je neka tema u pitanju - rekla je Maja, a Marija je jako burno reagovala, pa je počela da vređa Marinkovićevu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- Ti si jedan ološ i odron, opalio te ko je hteo, ja imam svoje rituale, nemoj da me smaraš - rekla je Marija Malivuk.

- Mene je sramota što se nalazim u prostoru sa ovakvim osobama. Druga osoba Uroš Stanić, najnapornija osoba kada treba da provocira ljude po kući, dovodi ljude u crveno - poručila je Maja.

- Lepotice, posle sto operacija, juče si išla na botoks, vidiš da si sva natečena - nastavila je Marija Malivuk da proziva Maju zbog njenog jučerašnjeg napuštanja "Elite" i posete doktoru.

- Hvala majko - odbrusila je Marinkovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Maje Marinković i Marije Malivuk

- Pu*i ku*ac - dodala je Marija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading