ŠA PRIMIO NOVI UDARAC OD BIVŠE: Vanja nakon RAZVODA napravila ŠOK odluku, spremna za ULAZAK u Elitu!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović napravila haos!

ŠA PRIMIO NOVI UDARAC OD BIVŠE: Vanja nakon RAZVODA napravila ŠOK odluku, spremna za ULAZAK u Elitu!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Nakon razvoda od Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović odlučila je da potpuno preuzme kontrolu nad provokacijama, te je na TikTok uživo prenosu odigrala nekoliko mečeva sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, zbog čega su mnogi ostali u šoku. 

Međutim, tu provokacijama nije kraj!

Nakon odigranog TikTok meča, Vanja je uslikala Karića i nju i podelila fotografiju na Instagram profilu i tagovala Stefana, sa vrlo zanimljivom provokativnog porukom:

- Stefi je malo tužan  - napisala je Vanja u opisu fotografije, jer je pobeđivala u TikTok meču. 

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović i Stefan Karić na TikToku

Na društvenim mrežama se povela polemika da li se Vanja udvara Stefanu, budući da je on poznat kao veliki šmeker. Međutim, drugi su mišljenja da Stefan ne bi prevario svoju sadašnju devojku Andreu, sa kojom ima skladnu vezu, čemu svedoče njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

Stanislav je izjavio da si mu rekla da ti je Ša nešto branio, dok on poriče i kaže kako ti lažeš. Da li ti je branio nešto i ako jeste šta tačno?

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša

 

- Da, istina je. Nisam smela da idem sa drugaricama na kafu, niti sa kumom svojom venčanom sama. Uglavnom, samo sa njim. Nakon šest meseci sam otišla sa svojom kumom i sinom u kafić preko puta zgrade, tad je nastao opšti haos. On želi da bude 24/7 sa osobom sa kojom je. Ne želi da njegova devojka (žena) ide negde. To je njegova ljubomora koja je i uništila sve.

- Smatram da je lepo od njega što se izvinio. Poznajem Nenada, u stanju je da kaže mnogo ružnih reči, mnogo psovki u trenutku bunila, zbog kojih se kasnije kaje. Ali to je on i nikada se promeniti neće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading